| IceCream11 a întrebat:

Un baiat caruia ii zici ca il placi si iti zice ca "poate o sa ai sanse" cum ar trebui perceputa chestia asta?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce infumurat!
E clar,te are in vedere,ai intrat in colectia lui de rezerve,candva s-ar putea sa-ti dea atentie si tie!
Cred ca mi-as gasi urgent altul,sa-si revina si sa invete ca daca o fata i-a facut favoarea sa-l placa, macar sa invete cum sa-i raspunda civilizat!
Atator baieti le tremura sufletul daca o fata e dispusa sa le acorde macar o privire si el isi permite sa declare ca "poate o sa ai sanse"?!?
Ei, lasa-l atunci sa alerge el dupa tine!
Fa-ti un prieten.Altul!

3 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Pai din prima reiese ca este un tip foarte sigur pe calitatile sale si este destul de incert raspunsul pentru ca daca era un tip caruia sa-i pese de tine te lua altfel nu iti raspundea asa la misto.ai mare grija pe viitor

| LoveDee03 a răspuns:

Ca nu merita,este plin de sine,eu cum sunt foarte orgolioasa m-as rasti la el,nu trebuie sa vorbeasca asa cu o fata, sincer? nici nu cred ca merita efortul, succes!

| JustMeAndy a răspuns:

Da e clar ca e prea sigur pe el dar asta poate insemna ca deocamdata nu e disponibil dar cine stie in viitor. Daca mi-ar fi spus mie baiatul pe care il plac asa ceva as fi fost fericita cred. Asta inseamna si ca te considera ca pe o potentiala viitoare prietena. Asa ca noroc cu asta poate a spus-o doar ca sa para indiferent cand lui chiar ii pasa. Incearca sa afli mai multe despre el de la cunostinte comune si sa afli daca te place. Sau intreaba-l pur si simplu ce a vrut sa insemne raspunsul lui vag ca te tot gandesti la asta, stii baietilor le plac fetele sincere.