| low.edit a întrebat:

Un baiat cu care am fost imi da mesaj ca sa-mi spuna ca vrea sa ne intalnim peste 1 saptamana.eu zic "bine" normal ca ink imi place de el. timp de 2 zile am vb mai mereu prin sms.mess.dar a3a zi ma ignorat complet .nu ma baga in seama.nu mai trimitea niciun mesaj.nu stiu ce sa mai cred. voi ce parere aveti? eu una ma simt naspa ca nu vrea sa mai vb cu mine. dar nu vad motivul.mersi mult!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Asteapta un timp sa vezi reactia lui, dca te cauta inseamna ca ii pasa de tine, dar daca vezi k nu face primul pas, atunci indrazneste tu si suna-l si vb direct cu el, fa cumva sa intri in vb cu el, succes!

4 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Insista sa vb tu cu el si daca nu merge dupa multe incercari nu ai decat sa-l ignori si sa-ti vezi de viata ta!

| www a răspuns:

Pai trimitei tu un mesaj si vezi daca raspunde. Sau mai lasa-l o zi doua si dupa suna-l si cheama-l undeva.

| Encore a răspuns:

Ca de obicei fetele asteapta doar de la baietii... baga te tu in vorba cu el, si el poate astepta atentie de la tine

| fluturashmulticolor a răspuns:

Pai.
eu una nu inteleg ce vrea de fapt.
cum poate sa iti dea un mesaj sa iti zica ca vrea sa va intalniti peste o saptamana?:-o
putea macar cu o zi doau inainte. dar nici chiar asa.
straight face

si prin faptul ca doua zile ati vorbit si apoi te-a ignorat complet.
iti dai seama ca el de fapt te-a pus la o incercare.
whistling
asta a fost doar un plan de-al lui.
sad
vroia doar sa vada de exemplu daca ai mai vrea sa mai iesi cu el sau sa mai fi cu el ...sau daca mai ti la el.
sad

si tu cum l-ai crezut din prima.
el s-a bucurat ca i-a mers planu foarte bine.

acum asta este!
incearca sa ii spui asa : "ce ai vrut sa demonstrezi cu asta de fapt?"
.

si in nici un caz nu te fa ca inca iti place de el.
lasa-l doar sa creada ca esti indiferenta in legatura cu sentimentele
big grin