Normal ca da. Nu mai suntem in acele timpuri in care era o problema inaltimea sau varsta. Daca el simte ceva pentru tine asta e pentru cine esti si nu conteaza inaltimea.
Daca nu este chior probabil ca s-ar uita...
Sau daca sunt suflete pereche o sa se uite mereu la ea.
Pai de ce nu s-ar uita? s-ar uita sigur. nu mai conteaza nici inaltimea nici varsta ...stai linistita:X si bafta :*
Nu vad de ce ar fi vreo problema? Daca reusesti sa vezi din prima dincolo de aspectul fizic si asta ar fi singura inconvenienta, nu-i bai! In plus, s-au inventat tocurile! Unele de 10 cm ar face diferenta de inaltime sa fie doar de 20cm...
Sigur.ca da.totusi, ciudat. dar daca fata ar avea 1. 80 si baiatul 1. 50? am si eu o intrebare.de ce nu mi se publica intrebarile?
Da. Eu am 1. 55 si viitorul meu sot are 1.80.Nu conteaza inaltimea, conteaza iubirea.
Sunt de aceeasi parere cu betty.degeaba spun unii ca "normal, nu ai suntem pe vremea lu' cutare" Este adevarat ca baietii fac glume intre ei spunand ca fata perfecta e de un metru si cu capu' plat.(se le ajunga pana la penis si sa aiba suport pentru bere) Dar f rar baietii f inalti ies cu fete de o statura f mica... Le este teama de glumele prietenilor lor ...cred ca stiti la ce ma refer.nu cred ca daca te place va trece peste asta. daca te-ar iubi da, dar o iubire se leaga cu timp si truda, ceea ce nu cred ca este si in cazul tau, fara suparare
beausingurlamasamea întreabă: