anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat de 1.80 s-ar putea uita la o fata de 1.50?

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Normal ca da. Nu mai suntem in acele timpuri in care era o problema inaltimea sau varsta. Daca el simte ceva pentru tine asta e pentru cine esti si nu conteaza inaltimea.

| clauss a răspuns:

De sus, normal ca da, daca tine la ea

| marsy a răspuns:

Da... am vazut multe perechi. happy

kratos
| kratos a răspuns:

Daca nu este chior probabil ca s-ar uita...
Sau daca sunt suflete pereche o sa se uite mereu la ea.

Răspuns utilizator avertizat
| Mixed a răspuns:

Pai de ce nu s-ar uita? s-ar uita sigur.happy nu mai conteaza nici inaltimea nici varsta ...stai linistitabig grin:X si bafta :*

| Doa'Do a răspuns:

Daca cei doi se iubesc? Care este problema?

| betty17 a răspuns:

Eu cred ca nu.nu vreau sa te dezamgesc dar asta e parerea mea

succes

| Denisse_8813 a răspuns:

Nu vad de ce ar fi vreo problema? Daca reusesti sa vezi din prima dincolo de aspectul fizic si asta ar fi singura inconvenienta, nu-i bai! In plus, s-au inventat tocurile! Unele de 10 cm ar face diferenta de inaltime sa fie doar de 20cm...big grin

| lola_2540 a răspuns:

Sigur.ca da.totusi, ciudat. dar daca fata ar avea 1. 80 si baiatul 1. 50? am si eu o intrebare.de ce nu mi se publica intrebarile?

| Blu_7007 a răspuns:

Eu am 1, 85...si am avut o pr de... 1, 60

| Ursulet a răspuns:

Da. Eu am 1. 55 si viitorul meu sot are 1.80.Nu conteaza inaltimea, conteaza iubirea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de aceeasi parere cu betty.degeaba spun unii ca "normal, nu ai suntem pe vremea lu' cutare" Este adevarat ca baietii fac glume intre ei spunand ca fata perfecta e de un metru si cu capu' plat.hee hee(se le ajunga pana la penis si sa aiba suport pentru bere) Dar f rar baietii f inalti ies cu fete de o statura f mica... Le este teama de glumele prietenilor lor ...cred ca stiti la ce ma refer.nu cred ca daca te place va trece peste asta. daca te-ar iubi da, dar o iubire se leaga cu timp si truda, ceea ce nu cred ca este si in cazul tau, fara suparare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te place probabil se va uita...Eu daca as vedea pe strada o fata de 1. 50 nu cred ca m-as gandi la o relatiebig grin

| victor4596 a răspuns:

Sar uita cam in jos...sigur ca se poate

| micuta_3774 a răspuns:

Este foarte posibil

| micuta_3774 a răspuns:

Sincer este mai greu, si este si mai naspa