| Teona2000 a întrebat:

Un baiat de la mine din clasa ma place, dar eu il urasc! Cum sa-i spun ca nu ma intereseaza si nu-mi pasa de el? va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| andru8700 a răspuns:

Incearca sa nu ii ranesti sentimentele,sa te duci la el si sa ii vorbesti pe un ton frumos. Poate o fi el in toate felurile:prost,tampit,aiurit dar nu merita nimeni sa ii raneasca cineva sentimentele.Te duci la el cand este singur,sau vorbiti altundeva,dar sa nu vada nimeni,sa nu auda nimeni,si ii spui:stiu ca tii la mine dar eu nu te plac,te rog frumos sa intelegi,eu plac pe altcineva,daca ma placi cu adevarat ma lasi sa fiu fericita alaturi de persoana la care tin,sunt atatea fete pe lumea asta,te rog frumos,suntem colegi, vorbim, dar nu putem trece mai departe.

4 răspunsuri:
| noi3 a răspuns:

Cu iubire draga, spune-i cu iubire ca-l urasti.

greece12
| greece12 a răspuns:

Spatele tau intors e cel mai clar raspuns, daca il urasti.
Dar ai mare grija, ura e o alta fata a iubirii...

| ignore a răspuns:

Fi indiferenta cu el. daca vede ca tu chiar nu ti l el si orice ar face nu o sa ti niciodata o sa te alse in pace

| simbavlad a răspuns:

Pur si simplu ia-l odata intr-un colt si zii numa ca depinde si de firea lui daca e mai timid sa zic asa incearca sa nul ranesti, iar daca este mai bagaret nu asa timid poti sa-i zici franc in fata