anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat de la mine din clasa ma tachineaza .....ieri de exemplu cand aveam un fel de sedinta eu nu am mai avut loc sa stau cu prietenele mele cele mai bune si o colega de-a mea care sta pe randul lui m-a chemat sa stau langa ea ca colegul ei nu venise m-am asezat.Si el in timp ce profesorul nostru vorbea el m-a atins pe spate si eu m-am uitat la el si ridica din sprance si radea la mine apoi m-am intors si mai tarziu imi facea vant cu o carte de-a lui i-am zis frumos sa nu imi mai faca si tot contiunuaMai de mult m-a facut frumoasa si azi in pauza m-a alergat de numai puteam sa merge pana m-a prins si m-a prins de maini in spate si m-a pus de peretele scolii si nu mi-a dat drumu pana cand s-a sunat si noi avem pauza mare de 20 min deci am alergat 10 min si m-a tinut 10 min si pe pereteCe semne sunt astea?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Ar trebui să îl tachinezi și tu la rândul tău, să te faci că vrei să îl săruți și apoi să te retragi chestii trestii hai că știți și voi să faceți fore play

9 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Te tachinează vrea să cedezi și tu un sărut...

| varcolitalitamare a răspuns (pentru Azµre):

Si eu trebuia sa il sarut sau? Sau trebuia el pe mine?

Si ce sa-i fac?

Cum fore play?

| Azµre a răspuns (pentru varcolitalitamare):

Ar trebui să îl tachinezi și tu la rândul tău, să te faci că vrei să îl săruți și apoi să te retragi chestii trestii hai că știți și voi să faceți fore play

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Ca te place si vroia sa te sarute dar nu avea curaj

| becky2000 a răspuns:

Bravo scumpa, el chiar te place dupa cum ne spui.

| varcolitalitamare a răspuns:

Acum na...Si eu il plac ffff mult si nu stiu ce sa-i spun mie asa rusine sa ii spun ca il plac! Habarnam.Va trebui sa nu ma mai gandesc la el? Am incercat dar nu mi-l pot scoate din cap nu stiu ce am!

Acum na...Si eu il placeam de mai de mult si acum il plac ffff mult! Nu stiu cum sa-i spun si mi-e asa rusine! Nu stiu cu ce sa incep ca sa ii spun dar mai inainte de astea mie asa rusine! Si sa-l intreb daca ma place d-apoi sa-i spun ca il plac! Ce sa fac? Sa imi continui viata mea sau sa incep ceva nou? Am incercat sa nu ma mai gandesc la el dar nu pot! Deloc! deloc! Cand ma uit la poza lui pe facebook nu stiu sunt cea mai fericita din lume! Am visat azi-noapte ca eram impreuna cu el! Ce sa fac sa il uit sau sa incep ceva nou>? Mie asa rusine sa ii spun!

Hey! Baiatul ala il stiti m-a alergat iar si cum s-a intamplat si data trecuta m-a pus pe perete dar acum a fost alt ceva l-asm intrebat de ce ma tot alearga nu am terminat totul de spus si mi-a pus mana la gura si m-a sa....rutat nu-mi vine sa cred l-am intrebat ce a fost asta? El a spus big grinaca asta e prea de tot vezi tu maine! La ce se refera? Sunt foarte nedumerita...