| Cdzgariat a întrebat:

Un baiat de varsta de 15 ani [virgin] poate rezista intr-o relatie fara sexthinking, sau la varsta asta vrea sa experimenteze? Eu am tot 15[virgina] si stam impreuna de 3 lunithinking, mi-a cerut acest lucru, dar eu evident l-am refuzat si i-am zis ca mai are de asteptat 5-6anilaughingwinking el a fost de acord si mi-a zis ca "te astept pentru ca te iubesc". dar mi-a zis ca oralul il fac:OX-(, dar si in privinta asta l-am refuzat, nu s-a suparat delochappy.

Va rog un sfat.Sa fiu pregatita sufleteste daca e posibil sa ne despartim din cauza measad... E bine ce am facutstraight face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Daca a zis ca te va astepta s-ar putea sa o faca, dar i-ai dat o perioada cam mare. Ai sa vezi ca daca continui relatia cu el o sa o faceti mai devreme. Nu conteaza sa fie cati mai mult ani ci cat de mult simtiti ca vreti sa o faceti. Incearca sa mai ai o discutie sa ii spui ca veti face toate lucrurile astea cand le vei simti, nu dupa o data fixa peste nu stiu cati ani. Avand in vedere ca el isi doreste acum asta nu stiu cat de mult ii convine 5-6 ani sa te astepste. De exemplu si eu am prieten de la 15 ani si el fix cu un an mai mare, adica 16 si nu mi-a cerut niciodata sa facem ceva. El a fost primul meu prieten si eu prima lui prietena. A lasat pe mine sa iau deciziile. Acum am 17 ani jumate, el 18 jumate, impreuna avem 2 ani si 10 luni impreuna si de 2 ani si 7 am facut prima oara dragoste. A fost minunat! Nu trebuie sa te sperie sexul, dar nici acum sa faci pasul asta. Cand vei fi pregatita vei simti! Gandeste-te ca si pentru el e greu, mai ales ca e curios. AI grija sa nu recurga in alta parte la asta. Mai discutati, dar totul sa fie atunci cand simti! E cel mai important, nu anii! Ai grija ce faci!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un baiat, la orice varsta, poate rezista fara sex atata timp cat vrea, cat considera ca partenera de alaturi merita.
Este normal sa nu vrei sa faci sex la varsta de 15 ani, cu atat mai mult sex oral (care este o perversiune sexuala pe care alegi sa o faci sau nu de-abia cand esti majora si ai o oarecare experienta sexuala).

| wzz a răspuns:

Oricine poate rezista doar că unii ( ăştia virgini ) o au pe aia în cap cu: Vreau să mă dezvirginez!
Şi ar trebui să-i spui că eşti cam mică pentru a-ţi începe viaţa sexuală, eşti mult subdezvoltată chiar dacă organele genitale sunt pregătite deja pentru un act sexual. Medical nu e recomandat să-ţi începi viaţa sexuală la această vârstă.
"te aştept pentru că te iubesc"? Hai să fim serioşi, nici tu, nici el încă nu ştiţi ce-i aia iubire, voi doar vă simţiţi atraşi fizic unul de altul. În curând, dacă nu faci sex cu el ( sper că nu ) o să vezi că se duce toată "iubirea" aia pe care o simte el şi îţi va da verde, ducându-se la alta, căutând o proastă cu care să-şi satisfacă goanga de pe creier. Cât despre sexul oral nu prea am ce să zic, nu sunt contra sexului oral dar sunt contra sexului oral făcut la vârsta de 15 ani în scara blocului cu cine apuci.

| Ionut a răspuns:

15 ani... Să nu cazi în plasa asta. Vârsta de 15 ani este o vârstă fragilă. Spune-i că nu eşti incă pregătita. Dăcă te-ar iubi cu adevărat nu ar mai insista si te-ar intelege.
În privinţa sexului oral, nici acolo nu ţi-ar sugera sa accep
ţi, că eu cred că băiatul e pe interes sa te vadă dezbrăcată.
Sucesse.

| Zap a răspuns:

E foarte bine. Si poate rezista si fara sex dar normal ca ar vrea sa incerce. Nu te lasa sedusa atat de usor. Totusi 15 ani nu e varsta potrivita pentru inceperea vietii sexuale.Si totusi 5-6 ani? ma indoiesc ca te va astepta atat.

| DeathIncarnate a răspuns:

Vezi poate ramai gravida fa proast-o

| zapalicii a răspuns:

Daca acceptai. iti dadea papuciirolling on the floor asa ca. trebuie sa asitepte

| zozole3 a răspuns:

Te asteapta el da in niciun caz 5-6 sa fii multumita sa te astepte 5 ani.parerea mea ca daca mai e si virgin. vrea sa stie cum e.sa vada cat mai multe lucruri...e posibil sa va desparta ca 5-6 ani e mult.e mult 1 an.parerea mea e sa te mai gandesti