| micutza_6286 a întrebat:

Un baiat-fostul- imi spune ca sunt mica dar totusi ii place sa vorbeasca cu mine, il intereseaza ce fac.Imi da de inteles ca inca mai tine la mine dar ma face mica-stiind ca urasc cel mai mult acest lucru-. O face doar ca sa ma enerveze? Sau asa ma considera?

Răspuns Câştigător
| ℬaby a răspuns:

Buna!

Te tachineaza cu aceasta afirmatie pentru a-ti atrage atentia. Te considera o prietena buna, te place, de aceea iti spune ce nu prea iti place.

Daca iti spune cu un simt de displacere ca esti mica, e clar ca nu stie nici el ce sa faca. Ii este teama de ceea ce vor crede prietenii lui, anturajul despre tine, dar in special despre el. Daca anturajul lui nu te accepta, el te va respinge.

Te rog sa ma anunti daca ai facut un pas in aceasta situatie, pasul care inseamna intrebarea :" De ce, de ce spui asta?" adreseaza-i lui acest pas!winking
Sigur iti va raspunde.

O zi buna!

3 răspunsuri:
| Iuli_9028 a răspuns:

Eu cred ca doar te tachineaza... parerea mea e ca o face sa iti atraga atentia... cred ca te mai place

| monymonik a răspuns:

Eu cred ca o face doar ca sa iti atraga atentia...si asta e bine pentru ca e interesat de tine si gaseste subiect de vb... funda? te puup

| micutza_6286 explică:

Multumesc mult! O sa tin cont de sfaturile voastre.Si Byby : o sa fac acest pas si o sa iti comunic raspunsul.