anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un BAIAT i-a zis unei prietene ca e excitaNta! adica ea il excita pe el, nu? a fost un compliment sau a zis si el asa ca vrea mai mult de la ea big grin nu e prietenul ei e doar un tip cu care a mai pierdut vremea pe la club cand a fost pe-acolo! doar se sarutau!

5 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

Nu știu dacă e neapărat un compliment, dar ce a vrut el să spună este că tipa îl excită. Și evident are conotații destul de intime ca să zic așa... Nu e ca și când i-ar spune că-i plac cartofii prăjiți. Dacă sunt doar ceva de genul friends with benefits și se simt bine împreună atunci când au chef, timp, ocazia, probabil a fost un apropo subtil că vrea ceva mai mult... când zic ceva mai mult nu mă refer că ar vrea să aibă o relație serioasă cu ea, ci ar vrea să treaca de etapa cu săruturile și ținutul de mână pe sub masă.

| DenisaAbdn a răspuns:

Cu baietii cu care se mai pierde vremea prin club te saruti? Ce demodata sunt...
Excitanta, compliment? E un fel de "uite mai bunaciune ce-mi faci, de aici incolo ce facem? "

| Betty18 a răspuns:

Erau doar sarutari mai pasioanele pe buze si gat ATAT! NIMIC AMI MULT! :d

| luptatoru a răspuns:

Pentru orice detaliu si orice ajutor si explicatie in domeniul dragoste si sex va pot ajuta uitati id-ul ass_sergiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Excitanta" e mai degraba o remarca, decat compliment (remarca placuta, apropo, pe care ar vrea sa o auda fiecare fata, chiar daca reactioneaza diferit). In orice caz, eu nu vad nimic negativ in acest cuvint.