| Sheili a întrebat:

Un baiat ii place de mine, chestia asta nu-mi chiar place, pentru ca nu e dragut, frumos si destept. Ce pot face ca sal indepartez de mine? FUNDA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoral si nu te lasa induplecata daca nu iti place de el ca daca te lasi putin apoi el o sati reproseze si daca nu i-ai dat de inteles pana acum ca iti place de el si nimic nu are ce sa-ti faca ignora-l in continuare si o sa te lase in pace sau explica-i ca nu-ti place de el.Suncces! Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

Sa ii spui frumos, calm intr-o discutie civilizata ar fi cel mai indicat.

| yoana_7305 a răspuns:

Cred a cel mai bine ar fi sa aveti o discutie serioasa in care sa ii explici cat se poate de bine ca nu vrei sa i dai sperante degeaba si ca nu esti pregatita pentru a avea o relatie cu el. ar mai fi o varianta sa fii indiferenta cu el dar asa cum stim cu totii indiferenta atrage cel mai mult. deci eu una optez tot pentru discutie. thinking comunicarea e cea mai buna solutie :*

| bogdan121_5952 a răspuns:

E daca nu destept inseamna ca e prost, spune-i ca e prost si urat.

| roxy_1560 a răspuns:

Cel mai bine e sa-i spui in fata ii zici pur si simpu ca nu va potriti si nu mai are rost sa mai incerce sa faca o relatie cu tine e cel mai bine asa eviti si sa te mai intalnesti cu el si asa eviti orice confilict care ar putea aparea

| zuza_7174 a răspuns:

Fugii happy sau iesi cu altul, se gasesc o groaza pe la colturilaughinglaughing dar vezi poate in furi inima si lui. rolling on the floor