anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat imi spune ca sunt frumoasa, ca sunt draguta, ca stiu sa ma port cu baietii a zis ca ma place si a dovedit-o de multe ori (ma aparat, era de partea mea, a renuntat la multe lucruri pentru mine.etc). Ma compara cu alte fete si imi zice ce am eu si ele n-au >: ...in fine.Si eu il iubesc si nu i-am aratat asta niciodata.Cateodata imi vine sa-l omor, sa ma razbun pe el sa-l bat (l-am batut) dar apoi imi pare rau. Uneori a gresit si am inteles ca nu e perfect dar cateodata chiar ma face sa plang.Nu stiu daca il iubesc sau il urasc.Nu mi-l pot scoate din cap pur si simplu si nici el nu ma poate uita.Toata lumea e impotriva noastra.Credeti ca s-ar merita o relatie cu el + nu stam in acelasi oras dar vine des (nu neaparat sa ma vada) ( dar este foarte sincer chiar mi-a zis de colegii lui, prietenii lui, mi-a aratat casele lui, masinile etc. chestii si mi-a zis ca are in clasa o colega care e la fel de frumoasa ca mine nu stiu ce dar cica tot pe mine ma prefera...)
Credeti ca s-ar merita?

9 răspunsuri:
| MeGhosta a răspuns:

Sincer.si eu am avut de 1000 de ori problema asta`straight face...Nu stiu.depinde daca ai "rusinea" aia de care n-ar trebui so ai cand stai cu el.sa il iubesti.sigur se merita :*

| Selena54 a răspuns:

Eu cred ca merita sa incerci sa vezi ce iese. Daca nu vroia ceva serios cu tine renunta usor...cred ca merita sa incerci si daca nu iese nimic macar stii ca ai incercat si iti raman amintirile...

| UninspiredName a răspuns:

Mai intai de toate ar trebui sa iti dai seama de sentimentele pe care le ai fata de el, daca iti place compania lui, daca va intelegeti bine. daca tu crezi ca iti place de el sunt sigura ca ar merita, si oricum daca nu merge relatia, sa stii ca nu e un angajament pe viata, totul e sa iti dai seama de sentimentele tale fata de el pentru ca din ce ai scris am inteles ca el te place. iar tu oscilezi, ba il iubesti, ba il urasti...ar fi bine sa te hotarasti.

| costi a răspuns:

Wtf?

| Webber a răspuns:

Nu pare a fi genul de relatie din care sa iesi cu o/niste amintire/amintiri neplacuta/neplacute. Merita sa incerci!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ti la el se vede si nu il poti iubii asa deodata deci il placi dar dai o sansa

| costi a răspuns:

Anonim, bine ai venit in clubul agrmatilor romani. costi iti acorda steaua de aur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da
ce simti cand iti zice ceva frumos despre tine

| Camiii_8342 a răspuns:

Pai thinking incercarea moarte n'are, mai asteapta putin si o sa vezi ce simti pentru el, daca merita sau nu relatia:*