Poate te place si nu are cutraju sa iti spuna asta si gaseste cate o scuza. mie mi se pare un copil imatur rasfatat,.nu un baiat,.un baiat adevarat nu gaseste replici din astea.
Sincer, nu inteleg cam ce are in cap. Dar sunt variante, ca in orice caz. Te-ai gandit ca poate te place, dar ii este teama sa-ti spuna si el, iar cand a aflat ca si tu-l placi s-a speriat. Eu am un caz chiar la mine in clasa . O colega il place pe un coleg, si-au spus unul altuia, si acum parca se evita Si totul de la el. Deci poate te place cu adevarat! Bafta!
Baiatul e rusinos? asa se explica faptul ca iese de pe mess dupa o intrebare serioasa. ohoo` am trecut de multe ori prin situatii gen. si. nu stie sa-ti raspunda. e prea timid. trage`l de limba cand va vedeti pe mess, nu rezolvi nimic :*.
Din moment ce stiai ce el te place foarte mult si se vede clar ca si tu il placi de ce pana mea nu i-ai spus adevaru? Pai vad ca tipu e cam sensibil si nu trebuie tratat cu indiferenta spune-i cat mai repede ce simnti pentru el :d.
A vomitat. Da, sigur. A vrut sa se revanseze cu faza de iesitu de pe mess. Intreaba.l tu in particular, asa poate sa zica orice la oricine, tie iti va spune adevaru.