anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat m-a placut e cu un an mai mic decat mine si mie nu imi place el inca ma place asa un pic dar mai are o prietena si cand ma intalnesc cu el sau vb (orice legatura cu el) ma simt un pic ciudat si mi-e rusine de el k stiu ca ma place ca am aflat de la cineva si l-am intrebat si el mi-a spus ca da.Sunt un pic geloasa cand e cu aia si nah ce pot sa fac sa il uit dar de fapt de uitat in altfel k nu pot sa il uit k e in clasa cu mine sa nu ma mai simt ciudat si sa nu ma fiu geloasa? HELP FETELOR!

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pai ori nu iti place ori esti geloasa. Hotaraste-te si tu!

| ChristinaGM a răspuns (pentru Crisu):

Pai nu imi place de el dar simt o afectiune cand il vad dar mai alesc cand il vad cu fata aia si nu stiu cum sa-l uit mai ales ca el se poarta frumos cu mine si e dragut si imi mai spune ca ma iubeste

| Crisu a răspuns (pentru ChristinaGM):

Nu te mai gandi la el, si incearca sa ti-l imaginezi ca pe oricare baiat care vorbeste cu o fata. Gelozia nu prea are leac... :-s

| benga94 a răspuns:

Ceri raspunsul la fete vad! dar eu sunt baiat si poate iti sunt si mai de ajutor! Sfatul meu e sa il uiti! mai ales daca e mai mic ca tine! acum esti mica si nu iti dai seama dar cand vei creste o sa iti para rau, fa-ti unu de seama ta sau mai mare cu 1-2 ani dar nu mai mic!

| ChristinaGM a răspuns (pentru benga94):

Mersi de raspuns chiar daca esti baiat

Răspuns utilizator avertizat