Nu ii spune ca nu il placi! O sa il faci sa se simta rau (o spun din experienta)! Sfatul meu este sa NU te bagi in seama cu el, cand vrea sa vorbeasca cu tine raspunde-i doar la intrebari! Daca vrea sa te invite undeva spune-i ca nu ai timp, ca nu poti, ca ai teme, gasesti tu scuze. Cand vorbeste cu tine, fii calma, nu ii vorbi urat, poarta-te ca de obicei, atata doar sa nu ii pui nici o intrebare, discutia cu el o sa fie scurta! Cu timpul o sa isi piarda interesul si nu o sa fie suparat ca i-ai spus crudul adevar!
Daca ai avea toti dintii de aur, m-as culca cu tine. Dupa ce isi face toti dintii de aur ii spui ca acum trebuie sa testei daca e aur cu acid sulfuric. Il mai stropesti pe ici pe colo, intra in spital si ai scapat de problema.
Da-i cu nunchaku da sa nu-l ranesti ca da il ranesti iti face schema watch si tatatat de deformeaza.
Nu sunt toti asa, eu am procedat cum zici tu si din contra, era si mai insistent. mai bine termini totul repede decat sa-l lasi sa-si faca sperante si sa traiasca cu gandul ca poate azi n-a mers, da poate maine va reusi.
0Hey0 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: