Buna, poate in ochii lui e si ea frumoasa si nu ar trebui sa spui de o fata ca e urata, fiecare cu gusturile lui.In plus sa stii ca frumusestea interioara e mult mai de pret... daca el o vrea pe ea, respecta-i dorinta, din moment ce nu te mai place, inseamna ca a intervenit ceva intre voi de si-a schimbat sentimentele.Baieti mai sunt...
Nu conteaza doar frumusetea. poate cealalta fata i ofera cea ce tu nu ii ofereai.sau poate se intelege mai bine cu ea decat cu tine.
Ai impresia ca frumusetea e totul? Daca baiatul e inteligent, s-a uitat si la caracterul fetei, la compatibilitatea intre ei
Era o vorba celebra:
"frumos/frumoasa, destept/desteapta si modest/modesta"
daca nu ai facut nimic atunci el nu are nici o abligatie si cred ca tu in mod normal nu ar trebui sa reactionezi asa atata timp cat tu l-ai lasat pe mana alteia
Vai draga ce sa-ti povestesc.Mai stiu si eu unele urate ca naiba si se cred frumoase fara pereche.Mai bine ca nu te place si a vazut ca e de 100 de ori mai buna si mai frumoasa aia fata de tine.
De ce sa te risti sa stai cu una frumoasa care sa te controleze mereu cand poti sa stai cu una uratica si un caracter frumos?
Si ce daca te placea acum un an, vrei sa te placa toata viata de-acum? Spui ca fata aia e mai urata decat tine... da' te-ai gandit ca daca lui ii place cu adevarat de ea, in ochii lui ea este perfecta? Si te-ai gandit ca frumuseata vine de multe ori, din interior? Nu, bineinteles ca nu te-ai gandit, si dupa cum ai pus intrebarea si dupa felul in care spui "eu sunt frumoasa" nu pot sa zic decat ca ai o gandire de copil imatur de 11-12 ani
Draga anonim, daca o sa citesti asta sa stii ca nu-l pot uita! Am visat cu el mai mult de 5 ori. Nu mi-l pot scoate din cap!
(probabil nu a vrut sa fie cel care sa aiba parte de modestia ta exagerata si se simtea vinovat) frumusetea exterioara nu e totul
00Andreea008 întreabă: