Are o maturitate de 2 lei, ma scuzi ca iti spun asta. Ia zi-i si tu ca tu nu esti "Secreta", ca esti reala si vrei pe cineva real. Da-i cu flit! Nu merita
Buna seara Monica!
Nu e neaparat vorba de rusine.
Poate ca, e mai timid si vrea sa se fereasca de barfele sau povestile prietenilor, fiindca pana la urma... oamenii sunt rai si inventeaza o mie de chestii.
Vorbeste cu el.Nu evita acest subiect.E mai bine sa clarifici de la inceput.
Succes!
Tu ar trebui sa i spui asa : STii ce? Si eu sunt fata,am si eu mandria mea, vreau sa ma mandresc ca am pe cineva alaturi, nu am nevoie de cineva care sa se ascunda cand e cu mine.Nu vreau sa par o rezerva in viata cuiva,daca doresti o relatie secreta cauta-ti pe alta,acea persoana nu sunt eu, sa iti fie clar, asta inseamna sa pui punctul pe i Aminteste ti esti o fata ai si u mandria ta
Poate nu vrea sa se afirme la uni si cum tot vorbesc copii barfesc si din astea. poate nu esti ca alti sa se afirme in fata la toti si sa se mandreasca e poate mai timid
Va multumesc mult pentrurapunsuri m-ati ajutat sa ma gandesc mult mai repede la raspuns
Pai,asa am patit si eu.si, nu e frumos sa stii.ii este rusine sau vrea sa isi bata joc de tine.adica,e cu tine,dar la panarama.
imi pare rau daca team suparat mult, dar, sper ca ti-am fost de folos.
Offf... depinde de baiat. Daca este "Smecher" isi bate joc de tine dar daca il vezi mai sensibil la comportament inseamna ca el moare de rusine, chiar daca nu il vezi rosind. sau ppoate cum zici tu... ii este rusine sa iasa cu tine
Cine stii ce tampenie de motive are...
Eu insa te sfatuiesc sa ii dai cu flit, sunt sigura ca meriti mai mult, nu accepta asa ceva :)
____ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
Pai daca aveti o varsta intre 12-14 ani e normal: copii se comporta prostesc cand aud de ''iubire''
le este rusine si alte chestii penibile
Belingot întreabă: