Ar trebui sa iti ceri scuze in primul rand ca "n-ai stiut ce sa ii spui" desi, eu zic ca e destul de LOGIC ca daca il placeai sa accepti, si daca nu viceversa.
Buna.
Tu ar trebui sa stii daca iti place sau nu de el.
Tu stii ce simti pentru el.
Pa, pa.
Daca iti place de el pur si simplu spune-i,, da" si continuati sa fiti impreuna. Daca nu iti place de el, spune-i sa-ti mai dea timp (si in cazul in care nu incepe sa-ti placa de el, spune-i mereu sa mai lase timpul sa treaca, pana o sa uite )
Spune-i ce crezi despre el, daca esti atrasa de el in vreun fel sau nu. Nu il lasa sa astepte, ii faci mai mult rau.
Pai nu ne-ai zis daca si tu il placi si oricum doar tu poti sti si este alegerea ta, eu nu cred ca era nevoie sa mai pui aceasta intrebare, doar tu vei sti ce sa-i raspunzi..doar n-o sa faci ce-ti spunem noi.
Daca iti place de el spune-i da daca nu spune ca sa mai lasa timpul sa treaca pentru ca inca nu esti pregatita
Presupun ca si tie iti place de el iti e rusine sa i sa ii spui...Ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ce simti...altfel va crede ca nu iti place de el iar atunci cand te decizi sa ii spui ce simti nu te va mai place el! Fii curajoasa! Good Luck! Fundita?
lolita_2789 întreabă: