| DiannaDi a întrebat:

Un baiat o poate uita usor pe fata cu care si-a inceput viata sexuala? ma rog. intr-o relatie de un an si ceva. happy sau doar la fete functioneaza chestia asta? ca pe primul nu il uiti asa usor

12 răspunsuri:
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

NU, nu uita daca iubeste, mai ales daca e prima dragoste. Fetele sunt mai sensibile. Dar exista si baieti care pun suflet.Asa este primul nu se uita niciodata. Dar am ajuns la concluzia ca nu merita nici primul nici al doilea nici al zecelea sa suferi dp el.Asa ca sa incercam sa fim mai dure ca nu merita. pupic.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Singura diferenta dintre noi si ei e ca:noi aratam tot, suntem mult mai seentimentale, noi aratam cand suferim aratam orice emotie, ei nu sunt asa, asta nu inseamna ca ei nu sunt ca noi, nu mai ca nu arata asta la fel de mult ca noi fetele, deci nu nu o uita, mereu si-o va reaminti cand e singur.

| daniDeeDee a răspuns:

La baieti nu prea functioneaza(cel putin in cazul meu)

| rey a răspuns:

Eu nici acum nu am uitat-o pe prima, poate că a de ce a fost romantic, poate de ce am fost ambii virgini nu o pot uita cum nu pot înţelege motivul despărţirii.
Dar regret fiecare clipă din timpul pe care i l-am acordat.

Acum mă feresc de fetele care genetic sunt... e happy.
Cred că toţi băieţii ar trebui să facă asta, sau cel puţin care cunosc puţină psihologie, e pierdere de timp şi investiţie inutilă de sentimente.
Cel puţin ala cred eu.

| cucu a răspuns:

Nici eu nu am uitat`o pe prima... a fost prima tarfa din viata mea si imi pare rau ca am cunoscut`o.

| pendula a răspuns:

Eu fac pariu cu oricine ca peste 50% dintre baieti uita asa ceva. ma rog. uita in sensul ca o uita pe persoana aceea chiar daca a iubito ...asa suntem noi dupa un timp indiferentzi e firea noastra. asta e parerea mea de baiat. Ai grija de tine happy sper ca raspunsul meu sa te ajute.

| DiannaDi explică:

" un baiat o poate uita" * scuzati greseala:\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, fetele sunt mai sensibile, dar se poate intampla ca prestatia domnului sa nu-ti placa si atunci sa iti doresti tu ca femeie sa-l schimbi chiar la adoua partida (violenta brutalitate un sex mare, ) sunt multi coeficienti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Regula este una pentru toată lumea: prima dragoste nu se uită niciodată!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o regula, depinde de la o persoana la alta. Unii aleg sa isi inceapa viata sexuala cu o persoana neinsemnata ca sa capete experienta, altii, dimpotriva asteapta momentul potrivit.

| iolanda17 a răspuns:

Buna ingerasha :*
Pai intrebarea ta poate capata mai multe intelesuri, si anume, daca te referi la inceperea vietii sexuale din dragoste, ( deci implici si sentimente) persoana caruia te-ai daruit trup si suflet intaia oara cu siguranta iti va ramane intiparita in minte si peste ani iti va aduce zambete pe buze cand te vei gandi la ce a fost. Nu conteaza daca esti fata sau baiat, prima dragoste, primul sarut, prima noapte de amor, toate facute din dragoste categoric nimeni nu le uita.
Dar mai exista o varianta: unele persoane prefera sa scape de virginitate daruindu-se 1 oara cu multa usurinta doar pentru a putea avea aceea " experienta" ( cunosc cazuri). Daca privim lucrurile din acest punct de vedere, atunci cand ti-ai inceput viata sexuala cu un/o tip/a pentru care nu simti decat atractie fizica si nu dragoste, atunci momentul pe care unii il considera de neuitat, nu are atat de multa importanta penrtu acel/aceea tip/a.
Noi, oamenii, suntem diferiti unul de celalat din multe puncte de vedere, de aceea niciodata nu se va putea vorbi cu exactitate la general despre comportamentul oamenilor.

| micuta_7316 a răspuns:

De ce mereu faceti diferenta intre fete si baieti, ca fetele iubesc iar baietii nu? De ce credeti ca numai fetele sufera si baietii nu? Fetele sunt mai sensibile decat baietii, si se plang si-si arata suferinta, ia baietii nu arata asta(exista mici exceptii). Si da se poate ca un baiat sa nu uite prima fata din viata lui. In astfel de situatii, depinde foarte mult de psihicul, personalitatea lui/ei. Am cunoscut baieti care sufereau dupa feteoh go on eu chiar ii apreciez pentru ca nu au uitat sa iubeasca, insa unii care se cred mai smecheri, spun ca aia nu sunt barbati, pentru ca IUBESC! Pupici :*