Parerea mea este ca un baiat sta din ambele motive. (sunt fata) Iti zic din ''experienta'' mea asta.Era un baiat care zicea ca ma place foarte-foarte mult.Ar fi dat orice sa fie cu mine.I-am zis ca nu vreau si ca nu vrea sa fie cu mine doar pentru corpul meu.Eu ma comportam foarte-foarte urat deoarece nu eram intr-o perioada a vietii mele foarte ''frumoasa''.Ma comportam urat cu oricine.El a spus ca stie ca in adancul sufletului meu sunt o persoana buna si etc.Eu ii ziceam ca niciodata nu voi mai fi dar el tot continua.El mai demult ma complimenta dar imi complimenta aspectul fizic. Zicea ceva de genul ''ce fund ai'' si alte lucruri care mie nu-mi placeau.Lucrurile astea le mai discuta si cu alti baieti... Odata l-am intrebat de ce suntem cei mai buni prieteni si daca suntem pentru ca ma place.A zis nu. Dupa aceea, cateva zile mai tarziu m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Din nou am zis ''nu'' si de atunci nu mai suntem nici macar prieteni.Ca sa nu mai lungest povestea, au mai avut loc niste discutii si s-au mai petrecut unele lucruri si concluzia mea finala este ca era prietena lui cea mai buna pentru ca ma placea, nimic mai mult + mai demult aveam un stil al meu foarte ''unic'' si erau mai ''cudata'' in sensul ca nu voiam sa fiu ca fetele astea cu pantaloni ultra stramti, bluze pana la buric, colanti etc.Ma imbracam foarte decent.Atunci cand eram asa nu ma placea, apoi m-am schimbat si m-am imbracat si eu mai ''elegant'' cu rochite, cu fustite etc. (nu prea scurte sau exagerat de scurte) si dupa mi-a zis ca ma place.''Iubirea'' asta pentru mine a durat foarte mult timp si chiar nu vroia sa renunte la mine.Ma proteja, ma facea sa zambest etc. dar eu ce sa cred?
P.S. Putini sunt baietii carora nu le pasa de fizicul unei fete.
Buna!
Depinde de baiat, dar si de fata ce are de oferit.
Pentru aventuri, baietii vor corp.
Pentru relatii stabile, vor suflet. Dar nu numai suflet. Desi toti spunem ca nu conteaza aspectul fizic intr-o relatie, ne mintim singuri. Aspectul fizic e primul lucru pe care il observam la o persoana.
Depinde foarte mult de băiat. Pot fi posibile ambele variante la fel de mult. Dar eu țin să cred că pentru corp sun șanse mai mari.
La intrebarea asta sunt fata
Hai nu fi rau
Cand e vorba de sex pentru corpul ei, cand e vorba de o relatie pentru sufletul ei si corp
Ma asteptam sa excluzi sufletul sau corpul si sa ramai la una din variante, in cazul unei relatii. "Sau-ul" ala din intrebare m-a facut sa ma astept la asta. Mersi de raspuns, RAY.
Openeyes eu nu sunt misogin de fel,ma nascut o femeie,m-a crescut o femeie, m-a batut o femeie, am facut minuni cu fete, dar cand e vorba de o relatie conteaza caracterul mult, cand e vorba de sex corpul, nici eu nu arat bine deci nu ma pot astepta la altceva, eu mereu mi-am dorit atat cat merit, daca am putut mai mult am incercat
Daca as gasi o fata serioasa nu ar mai conta asa mult corpul hai sa spunem 25%, tu ai vi vrut sa exclud de tot corpul da conteaza sa fim seriosi, fizicul conteaza
Nu am vrut sa excluzi corpul. Vroiam sa fi sincer si sa alegi corpul.
Respectul il oferi doar femeii care te-a nascut, te-a crescut, te-a educat, te-a batut etc. Celorlalte fiinte feminine nu trebuie sa li se acorde acelasi respect, poate nu au meritul asta. De asta n-am inteles de ce baietii sunt educati sa respecte toate fetele ca pe mamele lor. Revenind la ce ai zis, minunile care le-ai facut cu fete ma gandesc ca au fost cele intime, deci au plecat avand ca reper corpul. In concluzie, creeind o balanta intre corp si suflet, stiu ca un baiat va alege corpul si apoi sufletul fetei indiferent de aspectul pe care el il detine.
Draga daca vrei o relatie imi poti spune si mie
Ma educat viata, de crescut m-a crescut soramea,mama ma nascut,in fine nu o judec ca nu-i frumos, partea cu minunile era o gluma,nu am facut minuni cu nici o fata, am iubit mai mult fete, prima nu ma iubea, a doua a fost relatie virtuala, iar cu alea real nu mau placut si de una nu am vrut sa fac sex ca nu o iubeam, da si mi-a facut judecata de apoi, nu sunt eu curvar fii calma
Ce vrei sa zici cu asta?
Pai ce declarati de iubire imi faci tu nu vezi, esti prima persoana care vb cu mine pe TPU, restul ma considera nebun
Pai ce declaratii vezi? Esti culmea voiam sa vad parerea ta.
Offfffffff doamne cand credeam si eu ca imi gasesc jumatatea tu imi distrugi toate visele, eu mereu sunt sincer mai ales pentru tine
Ai trecut printr-o experienta virtuala, nu cred ca mai vrei una. Hai ca stiu si pe cine simpatizezi de pe TPU, nu sunt eu. Ai uitat?
Am spus ca imi place cum gandeste, imi place si cum gandesti tu, imi place orice persoana rationala, asta nu inseamna ca simt ceva, mai e cale lunga pana la iubire
Prin una, prin mai multe?
Tu ziceai de jumatate. Ma iei la misto?
Am spus asta?
Nu, cred ca mi s-a parut mie. Nu mai scriu aici, facem off topic.
Jumatatea mea rationala, adica gandim sinonim, daca uite un eexmplu am cunoscut un frate ateu dupa o ora de discuti parca era ca mine, unele persoane sunt jumatati care imi lipsesc dar rational nu emotional, n-am de ce sa imi bat joc de tine sincer
Noi nu gandim la fel, noi ne contrazicem intr-un fel sau altul. Observi mai sus.
Sincer asa am inceput cu toate, ne certam, injuram, apoi ne pleceam, nu stiu de ce, adevarul e ca unele aveau trimitere la nebuni dar au uitat de ele, nu cred ca ne contrazicem si ne complacem
De ce ma incluzi acolo in toate? Ce vrei de la mine?
Scuza-ma daca team suparat, nu te includ in nimic, era un exemplu, te-ai suparat?
Daca e unu din ala disperat, pai normal sa o ia pentru ca "e buna".Dar exista baieti care atunci cand iubesc o fata cu adevarat nu conteaza cum arata la corp ci conteaza ce e in inima ei.
Din punctul meu de vedere ambele conteaza si sufletul si frumusetea ele se completeaza reciproc pentru ca nu cred ca un baiat sta cu o fata doar pentru suflet sau invers doar pentru corp
În ziua de astăzi, din păcate...un băiat "stă" cu o fată mai mult pentru corpul ei. Puțini băieți mai iubesc o fată cu adevărat adică pentru sufletul ei. Dar să fim sinceri, și fetele din ziua de azi nu mai au pic de rușine în ele. Înțelegi ce vreau să spun? Adică depinde și de fată și de băiat.
Depinde de baiat. Altii isi bat jos de fete, altii iubesc cu adevarat, altii se combina cu o fata la prostie Sunt fel si fel de baietii. De obicei baietii vor la fete forme, aventuri. Fata de langa el trebuie sa ii ofere ce ii cere... Dar. Nu e bine nici asa. Nici te accepta asa cum esti bun, cine nu. Poate sa plece. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?
Draga funda dau pentru mai mult sincer