| RAY a întrebat:

Un baiat oare sta cu o fata pentru sufletul ei sau corpul ei sincer?

Răspuns Câştigător
| CoC0xd a răspuns:

Parerea mea este ca un baiat sta din ambele motive. (sunt fata) Iti zic din ''experienta'' mea asta.Era un baiat care zicea ca ma place foarte-foarte mult.Ar fi dat orice sa fie cu mine.I-am zis ca nu vreau si ca nu vrea sa fie cu mine doar pentru corpul meu.Eu ma comportam foarte-foarte urat deoarece nu eram intr-o perioada a vietii mele foarte ''frumoasa''.Ma comportam urat cu oricine.El a spus ca stie ca in adancul sufletului meu sunt o persoana buna si etc.Eu ii ziceam ca niciodata nu voi mai fi dar el tot continua.El mai demult ma complimenta dar imi complimenta aspectul fizic. Zicea ceva de genul ''ce fund ai'' si alte lucruri care mie nu-mi placeau.Lucrurile astea le mai discuta si cu alti baieti... Odata l-am intrebat de ce suntem cei mai buni prieteni si daca suntem pentru ca ma place.A zis nu. Dupa aceea, cateva zile mai tarziu m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Din nou am zis ''nu'' si de atunci nu mai suntem nici macar prieteni.Ca sa nu mai lungest povestea, au mai avut loc niste discutii si s-au mai petrecut unele lucruri si concluzia mea finala este ca era prietena lui cea mai buna pentru ca ma placea, nimic mai mult + mai demult aveam un stil al meu foarte ''unic'' si erau mai ''cudata'' in sensul ca nu voiam sa fiu ca fetele astea cu pantaloni ultra stramti, bluze pana la buric, colanti etc.Ma imbracam foarte decent.Atunci cand eram asa nu ma placea, apoi m-am schimbat si m-am imbracat si eu mai ''elegant'' cu rochite, cu fustite etc. (nu prea scurte sau exagerat de scurte) si dupa mi-a zis ca ma place.''Iubirea'' asta pentru mine a durat foarte mult timp si chiar nu vroia sa renunte la mine.Ma proteja, ma facea sa zambest etc. dar eu ce sa cred?
P.S. Putini sunt baietii carora nu le pasa de fizicul unei fete.

42 răspunsuri:
| RAY explică (pentru anonim_4396):

Scuza-ma daca team suparat, nu te includ in nimic, era un exemplu, te-ai suparat?

| RAY explică (pentru LoveSleep):

Cat suflet? cat corp?

| LoveSleep a răspuns (pentru RAY):

80% corp, 20% caracter.
După un timp ajungi s-o cunoști și îți dai seama că o placi pentru ceea ce e ea, pentru caracterul ei, nu doar pentru corp. Atunci, treburile se cam inversează.

| RAY explică (pentru LoveSleep):

Frate mai luminat am capul plina de lumina zici ca sunt omul lumina, ai mare dreptate in asta, din pacate multi vedem fizicul uitam de caracter care da conteaza mult

| AnimeKing a răspuns:

Depinde de băiat. Eu, unul, aș sta pentru suflet.

| dorra091199 a răspuns:

În ziua de astăzi, din păcate...un băiat "stă" cu o fată mai mult pentru corpul ei. Puțini băieți mai iubesc o fată cu adevărat adică pentru sufletul ei. Dar să fim sinceri, și fetele din ziua de azi nu mai au pic de rușine în ele. Înțelegi ce vreau să spun? happy Adică depinde și de fată și de băiat.

| B3B3NI a răspuns:

Daca e unu din ala disperat, pai normal sa o ia pentru ca "e buna".Dar exista baieti care atunci cand iubesc o fata cu adevarat nu conteaza cum arata la corp ci conteaza ce e in inima ei.

| CM_Cosmiina_1990 a răspuns:

Depinde de baiat. Altii isi bat jos de fete, altii iubesc cu adevarat, altii se combina cu o fata la prostie confused Sunt fel si fel de baietii. laughing De obicei baietii vor la fete forme, aventuri. Fata de langa el trebuie sa ii ofere ce ii cere... Dar. Nu e bine nici asa. Nici te accepta asa cum esti bun, cine nu. Poate sa plece.winking Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?

| RAY explică (pentru CM_Cosmiina_1990):

Draga funda dau pentru mai mult sincer

| SarmalutaPuternica a răspuns:

Din punctul meu de vedere ambele conteaza si sufletul si frumusetea ele se completeaza reciproc pentru ca nu cred ca un baiat sta cu o fata doar pentru suflet sau invers doar pentru corphappy

| DomnulKat a răspuns:

Pentru corpul ei.

| JustStitch a răspuns:

Eu pun accent mai mult pe suflet decat pe fizic