Posibil, dar nu stiu daca se numeste iubire...Eu totusi cred ca nu este atat de iesit din comun sa iubesti 2 fete in acelasi timp. Posibil ca in trecut sa fi avut o iubita la care sa fi renuntat partial si apoi ca sa scape de chinul acesta a incercat sa se ataseze de o alta persoana de care este de asemenea posibil sa se fi indragostit. Putin probabil. Succes
Bună.
Poate iubi și 9!
O iubire adevărată o împarți cu o singură persoană.
Pa, pa.
Un baiat din gura poate iubi 100 de fete in acelasi timp dar nu stiu daca baieti din ziua de azi stiu cu adevarat ce este iubirea
De la pasiune la iubire e o cale lunga... asa ca un baiat poate avea pasiune si pentru 5 o data si iubire doar pentru cea ce ii va fi pe viata
Da. te iubeste pe tine si pe "dreapta" sau "stanga". nu. iubesti o persoana si poti s-o placi pe alta. dar nu sa le iubesti pe aman2. depinde la ce te referi prin a iubi.ca la baieti si la fete sunt 2 termeni a iubi=sentimente si a iubi=sex. acum nah.depinde de persoane
Profu meu de religie cand afla ca avem cate un prieten ne spune: Iubirea = revarsare de bunatate intre minim 3 persoane (cred ca se poate. colegu meu iubeste toata scoala):* app summer: nu merge sa iti trimit mesaj dar vreau detalii daca iti mai trebuie un sfat:*
beatriz_1407 întreabă:
Anna04 întreabă: