Desigur NU!
El sigur iubeste una dintre fete! Poate tine la aman2, dar tot una e mai importanta pentru el!
Si daca il pui sa aleaga va ramane cu ce`a pe care o iubeste cu adevarat!
Nu se poate. E atracţie fizică în cel puţin una din cazuri.adică umblă hormonii cam puternic.
Eu cred ca se poate. Si o fata poate iubi doi baieti in acelasi timp. Evident, nu la fel de mult si nu in acelasi mod. Niciodata nu vei iubi la fel 2 persoane. Situatii tot sunt... chiar si eu am intalnit una.Eram pe aproape de a fi cu un baiat pe care il placeam mult. si el ma placea. dar totul a cam luat sfarsit dupa ce a venit dintr-o tabara unde intalnise o alta fata.Nu voia sa renunte nici la mine, dar nici la ea.Si intr-un final am renuntat eu...Asta e la varsta adolescentei.mereu vezi ceva nou si e normal sa fii mai instabil. Dar nu cred ca poti iubi 2 persoane la fel.
Multumesc tuturor celor care au raspuns:* o sa tin cont de parerile voastre si sper sa fac alegerea cea buna.
Poate iubi si mai multe de 2 in acelasi timp, insa nu pe toate la fel de mult, cu unele dinre ele poate sta doar asa s aiba cu cine isi pierde timpul iar pe una dintre ele sigur o iubeste mult.Nu e exclus s nu tina la nici una dintre ele si poate ii place doar s aiba fete in jurul lui.
Nu! poate pe una o iubeste si de cealalta este foarte atras de ea... dar nu le poate iubi pe aman2
Un baiat nu poate iubi doua fete in acelasi timp din punctul meu de vedere. Daca un baiat spune asa ceva inseamna ca de una isi bate joc, iar pe cealalata o iubeste sau este atras fizic de o fata, iar pe cealalta o iubeste, dar in niciun caz un barbat nu poate iubi 2 femei deoadata.
C.
Bineinteles ca nu! Un baiat nu poate iubi doua fete in acelasi timp. In cazul asta inseamna ca nu tine la niciuna. Gandeste-te... tu ai putea sa fi indragostita de doi baieti in acelasi timp?
beatriz_1407 întreabă: