Dar stii ce e naspa? Ca nu il lasa orgoliul sa faca pasul spre impacare.Si atunci cand se intalnesc se privesc lung si niciunul nu face niciun pas
Depinde de nivelul de maturitate al respectivului baiat. Daca are indeajuns de multa intelegere si mai ales, daca i-a pasat pentru un moment, cu adevarat de fata, va avea regrete.
Da! Daca el tine la ea (catusi de putin). regreta . Chiar daca nu se intoarce la ea si. "se arata" a fi indiferent si altele. tot ti inca la ea. Nu stiu. eu sunt fata, dar presupun ca atunci cand iubesti sau ti la cineva. regreti daca va desp. daca nu mai ai pers iubita langa tine. Eu sunt de parere ca daca 2 pers se iubesc nu ar trebui sa fie desp niciodata. dar viata ne pune la multe incercari si nu multi reusesc sa le treaca cu brio pe toate . ca sa spun asa. Daca u esti fata fi sigura ca regreta. daca intr`adevar a tinut la tine sau inca tine. Si daca esti baiat cred ca sti mai bine ca mine raspunsul . Bb .
O data ce a parasit-o e clar ca nu o iubeste. Baietii nu vin dupa iubire draga mea... cel putin nu toti.
Depinde. Daca este vorba de tine... sau nu conteaza de cine.
Daca a parasito inseamna ca nu. Altfel nu o parasea.Sau... poate au fost motive serioase sa o paraseasca. Ceva gen:am vrut sa-i dau o lectie. etc
Depinde de persoana! sincer cred ca acel baiat poate regreta! aici isi face 'jocul' dragostea... bafta xD
Poate regreta, sau daca nu regreta acum, mai pe urma sigur o sa regrete, mai ales daca fata l-a iubit cu adevarat.
Da, poate regreta enorm.Nu si-o va putea scoate din minte... Dar depinde de la persoana la persoana. Tu iti poti da cel mai bine seama, nu-ti pune multe sperante care pot fi imaginare, incearca sa fii cat mai realista. Din prea multa dragoste, se poate ca tot tu sa fii cea ranita.
Succes.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: