Eu zic sa il ignori si sa mergi mai departe.vei sti cu siguranta cand iti bate inima in gat si ai fiori in stomac ca cel din fata ta este cel dorit in acel moment.restul numai de bine
Cum sa nu te placa! Inca putin si ai sa vezi ca el chiar te iubeste, dar nu este in stare sa-ti arate!
Vorbește cu el între patru ochi o să vezi reacția lui atunci. Se dă el mare smardoi, dar te place.
Eu nu stiu ce sa spun, cred ca e cel mai imatur copil pe care l-am cunoscut in ultimul timp , cati ani aveti, daca aveti sub 13 atunci se intelege comportamentul, e ceva tipic varstei. E posibil sa fie indragostit de tine si sa nu aiba curaj sa-ti spuna, sau pur si simplu vrea sa le arate parintilor ca nu va face cum vor ei.
Cunoscut =am auzit de el din spusele tale , nu-l cunosc personal, sa nu se inteleaga altceva.
Nu-l baga in seama! Te va rani sigur!
Si eu cunosc cu astfel de specimen, care umbla dupa mine si facea ca si cel de care ai zis, si cand a vazut ca il refuz s-a gandit sa se combine cu my bff si sa imi faca in ciuda, iar dupa 3 zile a lasat-o si iar a apelat la mine.L-am refuzat si mi-a spus ca ma iubeste ca nu stiu ce, etc...Iti dai tu seama.Dar chestia este ca mi-a ranit cea mai buna prietena si il urasc.
De asta sa nu bagi niciodata in seama un astfel de baiat! Si nu neaparat trebuie sa aiba 13-14 ani.Aici este chestia de educatie...
Buna! Daca te jigneste inseamna ca este un retard cu atitudine, specimenele astea trebuiesc castrate, nu-ti pierde timpul, cauta-ti un baiat normal.
Da dar cum sun toti copii din timpul de astazi neindrazneti si rusinosi nu are tupeu sati zica adevarul in fata. daca il eu tu mai dur o sati recunoasca iti zic din propia experienta!
George0197 întreabă: