anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat s-a casatorit imediat ce a terminat scoala.la 18 ani. a plecat cu fata acasa la socri sa-i ceara mana fetei cu toate ca-i ceruse el mai multe si obtinuse fiindca dragoste-ai mare cand esti tanar.acum o sa spun ceva pentru cei/cele care-si incep viata sexuala mult, mult mai devreme, si va rog sa-mi scuzati exprimarea; cand au intrat pe poarta si omul la 57 de ani a vazut un copil langa fata lui care avea tot 18 ani dar era dezvoltata, a intrebat; mai baiete, in afara de sa f... i, ce mai stii sa faci? va pot povesti mai departe, e comic, dar raspundeti voi cei grabiti cu dezvirginatul si cu sexul la 12, 13, 16ani la intrebarea tatalui?

Răspuns Câştigător
| dyanna a răspuns:

Sincer, mi se pare ca are foarte mare dreptate. La varsta aia(12, 13, 16ani) NU esti in stare sa faci altceva, asta daca esti in stare sa o faci si pe-astawinking.
Chiar as vrea sa aud continuarea happy. M-ai facut curioasa big grin.

5 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

laughing buna, buna intrebare, ia baietii altceva ce mai stiti rolling on the floor smug

| Linda a răspuns:

Mai stiu sa spuna: nu ma iubiesti daca nu...

| canarita a răspuns:

Pai are dreptate tatal ca de f... poate oricine, dar mai e nevoie si de bani, de putere de munca, vin copiii, ce faci? Cu ce-i hranesti? Mai sunt si exceptii, dar foarte, foarte rare, cand merge totul bine... tatal meu e un exemplu, cand m-a facut avea 19 ani si a mai facut-o si pe sora mea cand avea 21...mergea si la serviciu si la scoala, venea acasa s-o schimbe pe mama si sa ne dea de manacare, nu ne-a lasat la greu si ne-a crescut cum a putut el mai bine, ne-a invatat despre viata si a impartasit experientele lui cu noi... exista oameni exceptionali unii sunt de tineri, altii cand se mai maturizeaza, iar altii... Oricum varsta frageda este un neajuns intodeauna, chiar daca el e sincer si pur, lipsa maturitatii probabil va afecta relatia pe mai tarziu...practic el este un copil...chiar daca hormonii ii zdupaie in creier

| zeDruit a răspuns:

Eu o sa ii apar pe aia care stiu face destul de multe la varsta de 16 ani. Nu toti is membri clubului "Frec menta de caine si cainele da din coada".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Respectivul coleg, a vrut s-o intinda in primul moment. dupa aia s-a gandit, mama imi da asta pantalonii jos, imi trage o bataie la fundul gol si ma trimite acasa si batut si fara sotie. dar nu s-a intamplat asa, si banuiesc, vor trai fericiti pana la adanci batraneti. dar le-a fost foarte greu la inceput.