Sincer, mi se pare ca are foarte mare dreptate. La varsta aia(12, 13, 16ani) NU esti in stare sa faci altceva, asta daca esti in stare sa o faci si pe-asta.
Chiar as vrea sa aud continuarea . M-ai facut curioasa .
Pai are dreptate tatal ca de f... poate oricine, dar mai e nevoie si de bani, de putere de munca, vin copiii, ce faci? Cu ce-i hranesti? Mai sunt si exceptii, dar foarte, foarte rare, cand merge totul bine... tatal meu e un exemplu, cand m-a facut avea 19 ani si a mai facut-o si pe sora mea cand avea 21...mergea si la serviciu si la scoala, venea acasa s-o schimbe pe mama si sa ne dea de manacare, nu ne-a lasat la greu si ne-a crescut cum a putut el mai bine, ne-a invatat despre viata si a impartasit experientele lui cu noi... exista oameni exceptionali unii sunt de tineri, altii cand se mai maturizeaza, iar altii... Oricum varsta frageda este un neajuns intodeauna, chiar daca el e sincer si pur, lipsa maturitatii probabil va afecta relatia pe mai tarziu...practic el este un copil...chiar daca hormonii ii zdupaie in creier
Eu o sa ii apar pe aia care stiu face destul de multe la varsta de 16 ani. Nu toti is membri clubului "Frec menta de caine si cainele da din coada".
Respectivul coleg, a vrut s-o intinda in primul moment. dupa aia s-a gandit, mama imi da asta pantalonii jos, imi trage o bataie la fundul gol si ma trimite acasa si batut si fara sotie. dar nu s-a intamplat asa, si banuiesc, vor trai fericiti pana la adanci batraneti. dar le-a fost foarte greu la inceput.
anonim_4396 întreabă: