| deea89_9851 a întrebat:

Un baiat s-a despartit de mine acum o luna... a fost cu alta fata dar acum s-a despartit si de ia.credeti ca mai am vreo sansa cu el?! Daca da...cum?
Plzz spuneti-mi
:X:X:X

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Depinde de cum v-ati despartit, in ce conditii. A fost o despartire urata cu amenintari, lacrimi, regrete? Slabe sanse sa mai fie ceva intre voi, dar nu nule. A fost o despartire de comun acord si ati ramas ramas amici? Sansele sunt ceva mai mari. El te-a parasit? E posibil sa nu te mai vrea inapoi. In principiu nu stiu ce sa zic, daca mai ai vreo sansa sau nu cu el. Daca il iubesti lupta pentru el, nu te lasabig grin. Suna-l sau da-i un sms: il intrebi ce mai face, chestii amicale. Daca ajungeti sa vorbiti mai mult, intreaba-l daca e singur. Spune-i ca ti-ar palcea sa ramaneti amici. Nu cred ca te intereseaza dar si la mine a fost la fel: ne-am despartit fff urat, si nu credeam ca vom mai vorbi vreodata. El era foarte suparat pe mine, pentru ca il jignisem. Mi-am luat inima in dinti, l-am cautat si pot sa spun ca am castigat... intr-o oarecare masura. Eu nu m-am impacat cu el, dart momentan suntem buni prieteni si sunt si unele sanse sa ne impacam. Deci, nu te lasa! Da-i un sms. Si app... nu sari din prima cu,, vrei sa ne impacam?''. Vorbiti o perioada amical si mai vezi apoi. Ma bucur daca te-am ajutat. Daca vrei sa te mai ajut da-mi un msj privat cu id tau. :* Ai grija de tine si succes!

5 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! cred ca ar mai avea o sansa cu tine in cazul in care inca mai tine la tine si tu la el. Daca tu mai ti la el vorbeste cu el si spune-i ce simti pentru el si daca sentimentele sunt impartasite fiti impreuna. succes.

| Alëxąndŕą a răspuns:

Soro mie im suna a baiat, fustangiu. Si da ai sanse dar daca o sa te culci cu el si it da papuci pe urma sa nu vi inapoi pe TPU plangand ca ti-a loat virginatatea happy

| Sabi07 a răspuns:

Mai sunt sanse normal dar daca relatia nu mai mergea si v-ati despartit de ce sa fii iar cu el...pentru ce?

| Lory7 a răspuns:

Nu cred ca ar avea rost sa fi iarasi cu el! atata timp cat s-a despartit de tine pentru alta...mai bine cauta altul! el nu te meritawinking funda?big grin

| sabrinaale1999 a răspuns:

Uite nu merita sa fii tu cu el din nou pentru ca s-a despartit de tine pentru fata aia si acum depinde daca ai avut si tu vina dar nu cred ca ai fost de vina...:*:*:*