Nu, el obtine un trofeu, iar fata devine practic femeie. Dupa un timp el pleaca, sperand un alt trofeu, iar ea va ramane singura, plangand ca nu a avut nooc. Acestea sunt regulile acestui "joc".
Neah,baietii nu prea mai apreciaza virginitatea.
E frumoasa ideea de virginitate.Dar majoritatea nu-s bune in pat, iar asta conteaza mult.
De obicei ala care apreciaza virginile nu suporta sa fie comparat.Se teme ca cel dinaintea lui sa nu fi fost mai bun.
Acum depinde de baiat, multi nu prea se mai ataseaza de astfel de fete, nu prea mai conteaza asta in zilele noastre.
Pentru mine inainte daca nu era vigina fata nu era nimic.Era 0.Imi doream cu atata ardoare sa o fac prima data cu o vigina incat la un moment dat m-am imbatat si s-a intamplat cu o petarda.
Se misca bine gagica ufff viata
Acum decat o virgina la 22-23-+ ani prefer o petarda rafinata de 16-17-+ ani
Ar cam trebui sa fie deja "atasat" de ine cand o faceti Daca vrei sa te iube3asca pentru ca faci sex cu el, atunci iti urez multa bafta, dar o sa ajungi doar inca una care a gresit partenerul
Cred ca virginitatea e atat de cautata pentru ce inseamna, ca nu a mai fost nimeni pe acolo..in rest..nu isi mai are intelesul de alta data.Nu mai conteaza ca esti virgina sau nu, foarte putin. Daca se ataseaza, se ataseaza oricum, asa e firesc pana la urma.
Nu chiar.
Sunt multi care daca vad ca nu merge relatia, mai stau 'in zona' pana reusesc sa fie primii, apoi pleaca asa ca bulangii
Pentru mine conteaza cum arata si cum se comporta fata, sexul e un detaliu, iar o virgina inseamna mai mult o asteptare mai lunga, nu prea am cum sa ma atasez de lucrul asta.
Virgina nu e neaparat opusul unei curve, sunt fete care si-au inceput viata sexuala si au capul mai pe umeri fata de unele virgine, iar eu asta apreciez, nu lipsa de experienta in pat.
Nu. Pentru ei virginitatea fetei nu e decat o chestie de orgoliu, nimic mai mult. Se mandresc ca au fost primii.
Relatia nu tine de sex, sexul nu tine de relatie.
Cat timp va intelegeti, aveti incredere unul in altul, va "share-uiti" grijile, problemele, realizarile si toate celelalte intre voi, aveti o relatie. Cand lipsesc astea, poti sa stai toata ziua, ehem, cracanata... in fata lui, nu rezolvi nimica.
Nu,draga mea.
Atasamentul vine inaintea sexului.
Daca nu s-a atasat de tine inainte sa ajunge-ti sa faceti sex, nu spera intr-un atasament miraculos dupa, nu va exista.E doar o mica poveste de convins virgine naive...
Asa ti-a zis? daca asa ti-a zis pleaca de langa el. cat se poate de urgent.
daca nu. e ca o jucarie gandul ala, in timp se obisnuieste cu ce a avut si gata. toate trec
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: