| niko0o a întrebat:

Un baiat se poate plictisi de o fata din punct de vedere sexual? Cu mentiunea ca fata a fost domnisoara la el!

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Sexul,,condimenteaza,, o relatie,dar iubirea opastreaza.E buna putina diversificare, adica schimbarea pozitiei, un,, echipament,, mai sexy... oricum sexul nu plictiseste.Plictisesc si farama o relatie gelozia necontrolata, neancrederea, lipsa dialogului, sau o relatie extraconjugala.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da, daca in relatie nu exista suficienta iubire. O femeie care isi iubeste barbatul va cauta mereu noi si noi ipostaze amoroase, va incerca sa-l surprinda de fiecare data cu ceva nou, iar barbatul care isi iubeste femeia este mereu deschis la nou si la experimente. Asa nu intervine plictiseala. Dar daca femeia este nepasatoare si nu da doi bani pe placerea partenerului ei, multumindu-se sa "stea pe spate" sau daca barbatul este nepasator si se grabeste sa se satisfaca fara sa fie receptiv la ce i se ofera, atunci intervine repede plictiseala si monotonia

| mona a răspuns:

Daca se stinge pasiunea aia pentru ea, normal ca se poate plictisi

| BubblesDoubleS a răspuns:

Da, oamenii se pot plictisi daca nu este sentimentul puternic de iubire din ambele parti la mijloc.
Cel putin daca tu, sau el il iubesti /te iubeste enorm nu e suficient. Trebuie sa fie la fel de ambele parti.
Ca in orice cuplu normal, o fata poate face orice ii sta in putinta sa-l faca pe el sa se simte bine si viceversa.
Daca el vrea ceva nou dati si tu silinta sa incerci, precis va fi multumit ca macar incerci sa il faci fericit cu incearcarea unor lucruri noi. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Biatul e baiat, se plictiseste repede, nu conteaza cum a fost. A iesit invingator, merge mai departe.

| akka4 a răspuns:

Da se poate plictisi, doar in cazul in care este homalau, sau nu stie sa faca sexwinking

| roxiada a răspuns:

Gandeste logic,in viata te poti plictisi de orice! Acum ramane la apreciera ta daca il lasi sa se plictiseasca sau nu, fa anumite chestii care sa intretina relatia, comporta-te altfel, fi mai activa in pat, incercati diferite chestii, nu lasa rusinea sa te domine(simte-te bine cum se spune si nu te mai gandi ca nu te-ai depilat tocmai ok sau alte chestii de ganu asta)!

| Alicamai a răspuns:

Evident. atata timp cat faceti acelasi lucru in maxim 2 luni nu ii mai arde de relatia cu tine incercati lucruri diferite de fiecare data (sigur asa o sa il atragi si mai mult ) Bafta!

| smookie2 a răspuns:

Da! Este posibil sa se plictiseasca atata timp cat in aceasta relatie nu exista nici un pic de iubire.

| niko0o explică:

Eu tin cont de ce isi doreste si el tine cont de mine daca pot spune asa! Ideea e ca eu m-am culcat cu el dupa 3 luni fiind primul meu barbat ( eu am 20 de ani iar el 23 ) el zice ca tine la mine mult, dar eram curioasa adica intr-un fel mi-e frica sa nu il pierd k na e prima mea relatie serioasa si sunt foarte atasata de el. tongue:X