| Kidooooo a întrebat:

Un baiat se poate reindragosti de aceeasi fata dupa mult timp in care nu se vad? E posibil?

19 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Da.Dragostea a fost mereu acolo şi revederea e o dovadă vie a sentimentelor.Nu s-a pierdut în timp iubirea.Doar a fost uitată o perioadă. Acum stârnite, sentimentele cresc.

| Kidooooo explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Heei, poti sa-mi lasi un ID de mess? As vrea sa vorbim

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru Kidooooo):

Îţi las mesaj pe privat.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cu siguiranta. daaaaaaaa!
eu cu sotu suntem o dovada vielove struck
ne-am vazut in '86 si ne-a ramas gandul unu la celalalt, apoi dupa 2 ani ne-am regasit si am ramas impreuna, de atunci au trecut 25 de anismugsmug
O zi frumoasa sa aihappy

| Kidooooo explică (pentru caramela):

Buna, ati putea sa imi lasati un ID de mess? As vrea sa vorbim mai multe.

| Neworder21 a răspuns:

Desigur.

| Dyanita a răspuns:

Da este posibil. Chiar si dupa mult timp cand o vezi te poti indragosti din nou.

| grab a răspuns:

El se poate re-re-re-re-re-indragosti pana la depresie.
Dar oare ea il mai accepta?

| Kidooooo explică (pentru grab):

Ne-am despartit cica din cauza nepotrivirii de caractere, zice el. Si a zis ca vrea sa ramana o perioada singur.Dar peste vreo 2-3 zile si-a gasit alta fata si na...Acum a trecut peste vad ca. Da la mine nu e usor, ca nu mai vad alt baiat in afara de el

| grab a răspuns (pentru Kidooooo):

De ce nu accepti un refuz si gata?
Nu ai nicio varianta de evadare din mizeria asta?

Iesi cu amicele tale la plimbare pana te agata altul si incepi sa te indragostesti si de ala.

Bafta!

| BSwwatch a răspuns:

Dragostea fata de o persoana se poate repeta, in functe de persoane, circumstantele indepartarii, etc. dragostea nu-i de unica folosinta fata de aceeasi persoana!

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Da,se poate datorita schimbariilor fizice si gandirea acesteia.
Baiatul gaseste ceva atractiv la aceasta fata si asa se reindragosteste.

| SimionAlexandru a răspuns:

Din moment ce nu exista imposibil, cu siguranta este posibil. Vroiam sa scriu ca sunt 2 variante posibile, insa...De ce sa mint?
Daca baiatul sau fata a fost plecata o perioada intr-o alta tara sa zicem, si apoi s-a intors dupa mult timp, daca baiatul sa "reindragostit" parca din prima privire, poate fi vorba mai mult de atractie fizica, decat de iubire.
Sunt multi care confunda atractia fizica cu Iubirea, sunt unii care chiar cred ca ambele sunt unul si acelasi lucru.
Cand e vorba de atractie fizica, suntem precum niste copii si jucariile lor. Vrem totul doar pentru noi, vrem nonstop acea persoana sa stea numai cu noi, devenim gelosi cand vedem ca altcineva sta cu acea persoana, etc...
Cand e vorba de Iubire, nu sunt conditii. Orice ai spune, orice ai face, orice ai gandii, esti "nr.1" sa zic asa, pentru acea persoana.
Nu trebuie sa te "straduiesti" sau sa "demonstrezi" ca iubesti, ci pur si simplu sa fi TU, exact asa cum esti cu adevarat happy
De aici, iti poti face TU o parere: Te iubeste? Sau e doar atras/a de tine?

Iti doresc o zi superba in continuare, Kidooooo :-)

| Kidooooo explică (pentru SimionAlexandru):

Poti sa imi lasi te rog un ID de mess?

| SimionAlexandru a răspuns (pentru Kidooooo):

Mereu.pozitiv@yahoo.com

| Lorena7712 a răspuns:

Da. Doar distanta ii desparte dar dragostea e acolo, mai puternica si pura ca niciodata.

| danadanuzza a răspuns:

Normal!

| ScriptS3 a răspuns:

Da si pentru ca dragostea e mereu adevarata, ura mereu e adversarul dragostei.Da e posibil sa se indragosteasca din nou de ea.Sa spunem ca s-au certat dintr-un motiv, nu se mai vad ani buni, iar baiatul sau fata se indragostesc din nou.

| Emlly555 a răspuns:

Sigur ca poate.=)