Vezi dacă spui lucrurile prea direct!
Fii și tu mai dulce. Ii spui ca greșește, ca nu e bine ce face și ca ar trebui sa se gândească mai bine la viitorul lui etc etc etc.
Pe scurt, data viitoare baga niște vrăjeli.
Pãi cam Asta patesc si eu, in general am o parere proastã despre sexul feminin in general, pentru ca ma uit la fel si fel de prostii pe internet.
Oare problema e la mine? Trebuie sa fiu mai dulce? Mai open-minded.
Caracterul femeii îl vezi și din purtarea ei de zi cu zi.
Asa se intampla cand esti prea direct
Poate ca ai dreptate, insa exprimarea nu e cea mai reusita, iar asta lasa loc de interpretari, si de asta se intampla ca persoanele respective sa o ia ca pe o jignire.
Acum, ce e drept, si eu am mai facut uneori comparatii de acest gen, si nu m-am lovit de astfel de "reprosuri".
Ideal, e ca atunci cand ai de spus ceva de genul, sa incerci sa-i captivezi atentia in prealabil, sa-i explici unde a gresit mai intai, si abia mai apoi, sa aduci aceasta comparatie in discutie.
PS: Sunt sigur ca stiai asta deja Dar te mai alinti si tu
Oricum ai da-o, mi se pare o tâmpenie maximă să stai nu știu câți ani după fundul uneia. Adică pe bune, nu vrea sex, adio. Așa ar trebui să meargă lucrurile
Asta e intrebarea ta in urma discutiei pe care ai avut-o cu mine, iar tu te numesti un om serios? Om care ii ajuta pe altii prin intrebarile si raspunsurile lui? Maturizeaza-te, iti petreci prea mult timp pe aici. Curand o sa ne intrebi daca stim daca mai ai hartie igienica in debara.
Malosh întreabă: