| LeSC a întrebat:

Un barbat bine facut poate fi mai atragator decat unul care este numai muschi?

14 răspunsuri:
| bettyvagaboanta a răspuns:

Depinde draga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adică?! Iar ai complexe de inferioritate? Înțelege ca există pentru fiecare un tip de persoana de care îi place. Unora le fac grașii, altora musculoșii, altora schilozii, altora piticii etc. Deci nu te panica, e cineva căruia îi place de tine. Dar asta nu inseamnă că ești superior altora, prin faptul că ești poate mai universal atrăgător. Geneticul nu ți-l faci tu, prin urmare nu e lucru de laudă.

| RAY a răspuns:

Conteaza față cat de simetrica e, degeaba ai muschi sau esti inalt daca față ta nu atrage sexul opus, da conteaza sa ai muschi, sa fii sănătos, dar totul e dupa față

| AndreeaWTS a răspuns:

Depinde pentru ce.
Eu îl prefer pe ăla plin de mușchi, când am de mutat mobilă.

| TLF92 a răspuns:

Bah voi ati inteles ceva din intrebarea asta? decat unul care nu are muschii poate ( ai vrut sa scrii ) da le induc in subconstient ideea de protectie, cu toate ca multe nu vor recunoaste lucrul asta, conteaza ENORM in ziua de azi

| TLF92 a răspuns:

Cel mai bine e sa iesi in spatiu public si sa vezi cum reactioneaza ele, tu degeaba intrebi pe aici si astepti raspunsuri de la fete, pentru ca marea majoritate MINT cu nerusinare, e atat de greu sa intelegi ca nu conteaza ce spune o fata ci doar cum reactioneaza la anumite chestii! de cate ori nu mi s-a intamplat mie ca o fata de exemplu sa imi spuna ca pentru ea nu conteaza inaltimea la un baiat ca mai apoi sa imi povesteasca cum a fost la un date cu unul aproape de 2 metri inaltime rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o întrebare prea vagă, din punct de vedere fizic ca sa atragi, nu trebuie sa fi plin de muschi. Numai bine făcut, dar dacă faci sala numai sa impresionezi o cam faci degeaba, zic eu.
Tine de caracter/ce impresie lasi cât de atractiv ești, de când am început să practic abstinenta, am observat că tipele se dau la mine fara motiv numai să-mi capteze atenția. Pentru că simt că nu vreau nimic de la ele.

Depinde unde sunt mușchii aia, care sunt in evidenta, cele mai multe complimente mi le-am primit la picioare, fund și am mai văzut multe fete cum ziceau vai ce c.ur are ăla, da el era gras, nici măcar nu făcea sala.
Nu ai nevoie de brațe mari sa impresionezi tipele, se uită în special la abdomen, fund, spate și latimea per total.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă are ceva și în cap, biensûr. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde si de ce are in cap, ca de scoate numai jargoane pe gura, o rupi la fuga, indiferent de cat de bine arata.

| mgtow a răspuns:

In functie de mentalitatea care o are atrage indiferent ca e urat sau gras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum îl percep fetele/femeile.
"Frumusețea e în ochii privitorului".

| Adry05 a răspuns:

Pentru mine sincer da. Nu-mi plac deloc bărbații prea definiți, îmi place doar să aibă o statură masculină și puternică

| Daz01 a răspuns:

Cred că nu... fiecare este atras de anumite tipuri de fete/băieți. În general nu contează doar fizicul, dar fizicul îți face "intrarea" iar apoi rămâne de văzut.

| Ofiintă a răspuns:

Da, poate să fie mai atrăgător decât unul cu mușchi. Însă, acest aspect depinde atât de el, cât și de persoana pe care vrea să o impresioneze.