| morena90 a întrebat:

Un barbat care nicidata nu tea jignit cu un cuvant,chiar daca meritai,care intodeauna ti-a raspuns frumos,iar prin simplu fapt ca. s-a saturat de atata jignire, iti ofera tacere,nu te m-ai cauta,iti raspunde de fiecare data la mesaj,la telefon, iti vorbeste frumos.Ce ati face? Cum sa ii cer iertare pentru jignirile aduse cu intentie, pentru ca sa spui ca "celalalt este mai bun la pat " desigr am spus in gluma cred ca s-a simtit aiurea. In urma cu 10 zile i-am trimis un mesaj printre care i-am spus NU ESTE NEVOIE SA IMI RASPUNZI,care ii reprosezi ca nu are timp,ca nu spune nimic,un mesaj un telefon Nimic,,, Am decis sa nu il caut, sa vad cánd are de gand sa o faca, eu inteleg ca este ranit pentru tot ce i-am facut si zis.Un sfat Va Rog! Cum sa ii cer scuze intr-un mod elegant...

Răspuns Câştigător
| cosminvasile a răspuns:

Stiu ca nu o sa te ajute dar... se poate ca tocmai sa fi pierdut un barbat/baiat cum nu cred ca mai gasesti pentru ca ti-ai batut joc. doar daca te iubeste cu adevarat te va ierta dar va trebui sa ii arati ca iti pasa nu doar cu mesaje si apeluri. oricum sper sa nu mai repeti greseala sau o sa iti dai seama ce ai ppierdut chiar daca pe moment nu pare. poate nu iti place parerea mea si regret daca te-a deranjat dar asta e adevarul.

19 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Si in continuare sa iti bati joc de el? Lasa-l in pace, sa-si vada de treburile lui si sa-si gaseasca una care sa-l aprecieze.

| RAY a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sal il lasi in pace degeaba isi ceri scuze va spune ca isi bati in continuare de el, te mustra constinta vezi de asta suntem enpatici ne mustra propia minte de aia nu ne omoram intre noi nu ca nu ne frica de legi si mintea noastra ne controleaza, dar de ce te comportati asa?

| morena90 explică (pentru RAY):

De proasta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-ai dat un sut in cur singura, ala o fi vreun fraier ca sa puna botu' la vrajeala ta. Ai comis-o si c asta basta, pe viitor incearca sa fi mai isteata chiar daca altul te stimuleaza mai bine in pat, ca daca o femeie nu este curva in pat, gospodinain bucatarie si doamna in societate, nu este femeie.Sunt atatea femei care au amanti si atatia barbati care au amante dar relatia este relatie soro, daca o faci fa-o cu cap, este adevarat ca mai mult folosesti altceva intr-o relatie extraconjugala laughing dar nu trebuie sa stii decat tu.Mare atentie si fatalaul cu care "iti reglezi necesitatile"

| TheAvenger a răspuns:

*te-a, mai, desigur. Mai lucrează încă puțin la gramatică. Dar lăsând asta, cere-i odată scuze și rezolvați toată situația. Ce-i așa complicat? confused Dacă-i vina ta, de ce aștepți la el să te caute? Caută-l, cere-i scuze, dacă te iartă bine, dacă nu, fii mai atentă pe viitor la ce spui. confused

| BLeur a răspuns:

Atât, eşti vai de tinewinking. Rar băieţi ca ăsta care l-ai avut, a luptat degeaba cum facem majoritatea dintre noi, iar voi nu vă daţi seama.

| unknøwn a răspuns:

Îl chemi la o cafea şi discutaţi într-un mod serios.
Lăsaţi certurile şi orgoliul de copii mici deoparte.

| BTWIN a răspuns:

Ce nesimtita!
lasa-l in pace pentru ca NU-L MERITI!

| loverboy111 a răspuns:

Pai daca iti bati joc de el intruna. Eu iti ziceam doua vorbe de te credeai pe luna. rolling on the floor.

| morena90 explică (pentru loverboy111):

Asta este cel mai ciudat,,, MERITAM sa imi vorbeasca urat, dar el Nu din contra ma alinta si imi spunea vorbe frumoase...

| loverboy111 a răspuns (pentru morena90):

Inseamna ca te iubea extrem de mult'si tu l-ai pierdut. Sau ii era mila cand vedea ca esti skizofrenika

| RAY a răspuns (pentru morena90):

Pacat ca ai facut asta sincer, culmea poate si sufera acuma dupa toata bataia ta de joc

| morena90 explică (pentru RAY):

Daca suferea isi5 lasa orgoliul la o parte

| cosminvasile a răspuns (pentru RAY):

Se prea poate...

| 4BubaNeagra a răspuns:

Cu indiferenta nu rezolvi nimic, si daca-ti ceri scuze n-o face cu zambetul pe buze, recunoaste-ti greselile, facute fata de el si te va ierta, dar nu va uita.

| morena90 explică:

Ciudat este faptul ca Da meritam sa imi vorbeasca urat.Dar el din contra numai cu vorbe sad

| Danysan a răspuns (pentru morena90):

Aici e vb de maturitate -Ti-a demonstrat ca poate sa se controleze si ca e prea bun pentru tine...

| morena90 explică (pentru Danysan):

Asa este

| Evelyn89 a răspuns:

"altii moare si-asa n-are!". Pacat... karma o sa-ti arate prin ce a trecut el happy