Stiu ca nu o sa te ajute dar... se poate ca tocmai sa fi pierdut un barbat/baiat cum nu cred ca mai gasesti pentru ca ti-ai batut joc. doar daca te iubeste cu adevarat te va ierta dar va trebui sa ii arati ca iti pasa nu doar cu mesaje si apeluri. oricum sper sa nu mai repeti greseala sau o sa iti dai seama ce ai ppierdut chiar daca pe moment nu pare. poate nu iti place parerea mea si regret daca te-a deranjat dar asta e adevarul.
Si in continuare sa iti bati joc de el? Lasa-l in pace, sa-si vada de treburile lui si sa-si gaseasca una care sa-l aprecieze.
Cred ca cel mai bine este sal il lasi in pace degeaba isi ceri scuze va spune ca isi bati in continuare de el, te mustra constinta vezi de asta suntem enpatici ne mustra propia minte de aia nu ne omoram intre noi nu ca nu ne frica de legi si mintea noastra ne controleaza, dar de ce te comportati asa?
Ti-ai dat un sut in cur singura, ala o fi vreun fraier ca sa puna botu' la vrajeala ta. Ai comis-o si c asta basta, pe viitor incearca sa fi mai isteata chiar daca altul te stimuleaza mai bine in pat, ca daca o femeie nu este curva in pat, gospodinain bucatarie si doamna in societate, nu este femeie.Sunt atatea femei care au amanti si atatia barbati care au amante dar relatia este relatie soro, daca o faci fa-o cu cap, este adevarat ca mai mult folosesti altceva intr-o relatie extraconjugala dar nu trebuie sa stii decat tu.Mare atentie si fatalaul cu care "iti reglezi necesitatile"
*te-a, mai, desigur. Mai lucrează încă puțin la gramatică. Dar lăsând asta, cere-i odată scuze și rezolvați toată situația. Ce-i așa complicat? Dacă-i vina ta, de ce aștepți la el să te caute? Caută-l, cere-i scuze, dacă te iartă bine, dacă nu, fii mai atentă pe viitor la ce spui.
Atât, eşti vai de tine. Rar băieţi ca ăsta care l-ai avut, a luptat degeaba cum facem majoritatea dintre noi, iar voi nu vă daţi seama.
Îl chemi la o cafea şi discutaţi într-un mod serios.
Lăsaţi certurile şi orgoliul de copii mici deoparte.
Pai daca iti bati joc de el intruna. Eu iti ziceam doua vorbe de te credeai pe luna. .
Asta este cel mai ciudat,,, MERITAM sa imi vorbeasca urat, dar el Nu din contra ma alinta si imi spunea vorbe frumoase...
Inseamna ca te iubea extrem de mult'si tu l-ai pierdut. Sau ii era mila cand vedea ca esti skizofrenika
Se prea poate...
Cu indiferenta nu rezolvi nimic, si daca-ti ceri scuze n-o face cu zambetul pe buze, recunoaste-ti greselile, facute fata de el si te va ierta, dar nu va uita.
Ciudat este faptul ca Da meritam sa imi vorbeasca urat.Dar el din contra numai cu vorbe
Anonima17191 întreabă: