: cum ma klonat? tu de pe ce planeta esti > a aparut ceva nou si nimeni nu stie.:d
Mai parerea mea este ca daca ar putea fi clonat un barbat, clona ar avea un orgasm iar barbatul alt orgasm. Nu are cum. E ca si cum ai avea un frate geaman. Cand unul are orgasm si ala doarme spre exemplu, nu poate sa aiba si cel care doarme doar pentru. ca are celalalt.
Avand in vedere ca noul organism este "o copie" strictamente fizica, cel duplicat ar trebui sa invete absolut totul de la zero, fiind "tabula rasa" si atunci, teoretic, ar putea! Memoria si abilitatile celui clonat nu se pot reproduce, ca doar nu e CD! Exista tot felul de limite in viata asta!
Deci... clonele nu se fac asa cum arata la tv in filme . nu s-a incercat pana acum la oameni, dar s-au clonat animale. nu mai stiu exact cum... se ia dintr-o celula ou adn-ul si se pune altul, de la alt animal, iar celula cu adn-ul schimbat se introduce in uterul unei femele. si aceasta o sa nasca un animal (daca e animal ) care arata la fel si are acelasi adn cu cel de la care s-a luat adn. (sper ca ati inteles). deci animalul clonat nu are nicio legatura cu originalul in afara de aspectul fizic si de adn-ul identic. banuiesc ca asta e valabil si la oameni .
Daca ajunge sa aiba 1 orgasm.are sanse si la multiplu. Daca s-ar face o clona umana, orice e posibil! >
Haolo, lumea, numai stiti de glume? Astia care cica exista clone si eu nu stiu :o? Frate, eu te-am inteles ! Da, daca te crezi in Ben Ten sigur va fi, depinde ce vrea originalu'!
BlueBloodd întreabă:
carlutza1001 întreabă:
Alinagio55 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: