anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un barbat cu care am o relatie neoficiala, dupa cateva timp dupa ce am avut relatii intime mi-a spus ca sunt "meseriasa" la pat. Trebuie sa-l iau ca un compliment sau ca o jignire?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Compliment desigur l ai satisfacut, esti expertă la asta s-a referit cînd ti a spus ca esti meseriasă, adica sti ce faci ai experienta cu baietii nu esti o incepătoare. Ce varsta ai?

| Emilian65 a răspuns:

Ia-o cum îți convine tie.

| Sofer a răspuns:

Ca un compliment și ca ești de lauda. Ca ești foarte bună în mișcări.

| Goete a răspuns:

Absolut orice in viata asta e chestiune de punct de vedere.
Eu aleg mereu ceea ce ma face fericit.
De ce ai alege jignirea, cand complementul are efect pozitiv asupa ta?

Si - de ce tu ca fata iti pui problema a ar putea fi o jignire si unui baiat nici nu i-ar trece prin gand ca ar fi o jignire sa i se spuna asta? Eu cred ca sunt lucruri pe care trebuie sa le vezi diferit, e clar ca daca un baiat se poate folosi de fete pentru a face sex si nu e curva, o poate face la fel si o fata - si nu e curva. In afara de asta, poti fi meseriasa pentru ca iti place si poate ai facut-o cu unica iubire pe care ai avut-o pana acum.
Dar important e sa nu te stresezi pentru ce spun altii, oricum nu cei putea trai in asa fel incat sa ii multumesti pe toti.

Traieste pentru tine. Alege pentru tine. A fost un complimentwinking

| Miha50miha a răspuns:

Depinde de contextul în care a spus asta, de tonul său. Însă nu cred că ar trebui sa o iei ca pe o jicnire...iar daca a spus o ca pe o jicnire, greșește, pentru că ăla e un plus, nu ceva negativ ...deci, indiferent de modul în care a vrut să spună asta, sa nu te simți prost, nu ai de ce.

| Goete a răspuns (pentru Miha50miha):

Scuze, eu nu sunt roman de fapt dar vorbesc bine romana, totusi mai am nevoie de cate un ajutor si cum nu am gasit in dictionar acest cuvant pe care l-ai si repetat, te intreb,
Ce inseamna jicnire?
(Daca il gasesti tu in dictionar imi poti copia intelesul lui)

| Miha50miha a răspuns (pentru Goete):

A jicni pe cineva înseamnă și a insulta, a-i spune ceva rău despre el, "to insult "(in engleza)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Miha50miha):

Jignire este forma corecta nu jicnire, inainte de a scrie cauta in dictionar formele corecte ale cuvîntului cuvintelor pe care le folosesti ca este pacat sa scrii ca analfabetii.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Miha50miha):

Goete si a batut joc de tine ca vede ca ai scris prost te i-a la misto si tu continui ca o fraieră cu explicatii la fel de proaste.laughing

| Goete a răspuns (pentru Miha50miha):

Asta inseamna a jigni