Compliment desigur l ai satisfacut, esti expertă la asta s-a referit cînd ti a spus ca esti meseriasă, adica sti ce faci ai experienta cu baietii nu esti o incepătoare. Ce varsta ai?
Absolut orice in viata asta e chestiune de punct de vedere.
Eu aleg mereu ceea ce ma face fericit.
De ce ai alege jignirea, cand complementul are efect pozitiv asupa ta?
Si - de ce tu ca fata iti pui problema a ar putea fi o jignire si unui baiat nici nu i-ar trece prin gand ca ar fi o jignire sa i se spuna asta? Eu cred ca sunt lucruri pe care trebuie sa le vezi diferit, e clar ca daca un baiat se poate folosi de fete pentru a face sex si nu e curva, o poate face la fel si o fata - si nu e curva. In afara de asta, poti fi meseriasa pentru ca iti place si poate ai facut-o cu unica iubire pe care ai avut-o pana acum.
Dar important e sa nu te stresezi pentru ce spun altii, oricum nu cei putea trai in asa fel incat sa ii multumesti pe toti.
Traieste pentru tine. Alege pentru tine. A fost un compliment
Depinde de contextul în care a spus asta, de tonul său. Însă nu cred că ar trebui sa o iei ca pe o jicnire...iar daca a spus o ca pe o jicnire, greșește, pentru că ăla e un plus, nu ceva negativ ...deci, indiferent de modul în care a vrut să spună asta, sa nu te simți prost, nu ai de ce.
Scuze, eu nu sunt roman de fapt dar vorbesc bine romana, totusi mai am nevoie de cate un ajutor si cum nu am gasit in dictionar acest cuvant pe care l-ai si repetat, te intreb,
Ce inseamna jicnire?
(Daca il gasesti tu in dictionar imi poti copia intelesul lui)
A jicni pe cineva înseamnă și a insulta, a-i spune ceva rău despre el, "to insult "(in engleza)
Jignire este forma corecta nu jicnire, inainte de a scrie cauta in dictionar formele corecte ale cuvîntului cuvintelor pe care le folosesti ca este pacat sa scrii ca analfabetii.
Goete si a batut joc de tine ca vede ca ai scris prost te i-a la misto si tu continui ca o fraieră cu explicatii la fel de proaste.
Asta inseamna a jigni