anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un barbat cu care am o relatie neoficiala, dupa cateva timp dupa ce am avut relatii intime mi-a spus ca sunt "meseriasa" la pat. Trebuie sa-l iau ca un compliment sau ca o jignire?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Compliment desigur l ai satisfacut, esti expertă la asta s-a referit cînd ti a spus ca esti meseriasă, adica sti ce faci ai experienta cu baietii nu esti o incepătoare. Ce varsta ai?

| Emilian65 a răspuns:

Ia-o cum îți convine tie.

| Sofer a răspuns:

Ca un compliment și ca ești de lauda. Ca ești foarte bună în mișcări.

Răspuns utilizator avertizat
| Miha50miha a răspuns:

Depinde de contextul în care a spus asta, de tonul său. Însă nu cred că ar trebui sa o iei ca pe o jicnire...iar daca a spus o ca pe o jicnire, greșește, pentru că ăla e un plus, nu ceva negativ ...deci, indiferent de modul în care a vrut să spună asta, sa nu te simți prost, nu ai de ce.

| Miha50miha a răspuns (pentru Goete):

A jicni pe cineva înseamnă și a insulta, a-i spune ceva rău despre el, "to insult "(in engleza)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Miha50miha):

Jignire este forma corecta nu jicnire, inainte de a scrie cauta in dictionar formele corecte ale cuvîntului cuvintelor pe care le folosesti ca este pacat sa scrii ca analfabetii.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Miha50miha):

Goete si a batut joc de tine ca vede ca ai scris prost te i-a la misto si tu continui ca o fraieră cu explicatii la fel de proaste.laughing