anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un barbat din zodia varsator ( 37 de ani ) si o fata tinara din zodia berbec ( 24 de ani ) se intalnesc in trafic dupa ce nu s-au mai vazut 2 ani, decat 1 data.Beau un suc, o cafea, o bere si el ii cere fetei numarul de telefon pentru continuitate.Ea ii lasa numarul si uita sa il ceara pe al lui.In 7 zile s-a gandit ca a pierdut el numarul si merge mai departe in viata ei cotidiana.Peste 14 zile primeste un telefon secret si se prezinta intr-un suflet la intrunire.Nu stiu de ce,la ce spera - ahh,nu-i realista deloc!
El intreaba :
- Unde esti?
Ea e confuza si intreaba :
- Cine esti?
El se prezinta si ii spune :
- Spune-mi unde esti ca vin sa te iau.
Si ii spune un punct de reper.
El vine cu masina,o ia si o duce la barlogul lor vechi - cartierul,in cel mai intunecos ungher - neutru.
Stau in masina,beau beri,rad,isi amintesc de trecut deasupra cerului instelat - este un bun ascultator,tace,gandeste,ingana, o priveste fix, nici ochii nu-i misca in compartimentul ala apos - ii daruieste atata atentie cat pentru un prieten bun. Apoi la un moment dat trece la actiune.Ia fata fetei in amandoua mainile si incearca sa o apropie de el.Ea tace dar se tulbura in interior asa ca se smuceste si ajunge la locul ei in scaun. Apoi el incearca alta abordare.Ii ia mainile in mainile lui si apoi ea il imbratiseaza pentru ca nu l-a mai vazut de mult.Si el o ia iar in palme si incepe sa o sarute de la gura pe gat in jos.
Ea ii spune :
- Nu...
El o saruta mai cu patima, dedicat absolut si naucit de pasiune.
Stie ce sa faca sau cel putin descopera pe parcurs...cum s-o dea pe spate pe mai tanara lui amica.S-a terminat scenariul pe bancheta din spate a masinii.
Apoi mai beau o cafea si stau treji pe toata durata noptii.Ei isi trag pantalonii si el se intinde si o ia in brate - ca inainte.Pe la 6 dimineata ii spune ca trebuie sa mearga la munca.Munca lui ii solicita aproape tot timpul de respirat.Stomacul se tormenta si el o duce acasa,chiar daca sta departe.Apoi pleaca,promitandu-i ca se v-a intoarce. Daca se intoarce mereu la ea,de ce sa se ingrijoreze fata?
La a doua intalnire,ea ii povesteste viata ei si el nu spune nimic,niciun cuvant,chiar daca ea incearca sa-i atraga atentia. Urmeaza scriptul prestabilit.Ea nu se opune.Dar dupa ce stau ei asa, incepe sa-i puna intrebari.
- Dar tu, ce vrei de la mine?
- Continuitate.Prieteni cu beneficii.
- Cred ca deja ai familie, copii.
- Nu.Nu am.
- Sigur ai tu pe cineva care te asteapta acasa,o blonda sau o roscata cu functie mare la birou.
- Nu, nu are o functie la birou, roscata poate.
- Ti-ai tras-o cu ea?
- Nu.
Devine nesigur pe el si apoi o da incalcit :
- Dar ce conteaza daca mi-am tras-o sau nu cu ea.Am facut dragoste cu altele ca stii ca nu-mi place sa fiu singur.
Ea :
- laughing)) Dar ea stie de tine?
- Stie cine sunt dar n-am vorbit niciodata.
- laughing)) Asta e o plasmuire feminina din capul tau.
- laughing) Nu.Nu o cunosc.Doar o plac.
- Ce are ea in plus fata de mine?
- Maturitate, stabilitate.
- Pentru mine e ca si cum vrei 2 in 1.
- Mai spune-mi ceva despre viata ta.
- Putem s-o luam de la capat?
- Vii dupa 2 ani,la ce te astepta-i? Nu.
- Nu-mi place deloc parfumul asta cu care te dai.
Se uita la ea surprins si indignat.
- Cred ca daca as fi in locul tau, as fi cu ea acuma nu aici, cu mine.Cauti un refugiu spiritual.Inseamna ca exista un neajuns.Dar eu nu sunt roata ta de rezerva.
- Nici nu te vad ca o roata de rezerva.Nu cred ca esti nimic din ce-mi spui tu ca esti pentru mine.
- Atunci ce vezi in mine?
- Cum adica ce vad in tine?
Si tace.Profund.
- Tu tii la mine?
- Tin la tine.
La a treia intalnire ea simte o mustrare de constiinta il cearta de prostia amandorura,de inconstienta, de superficialitate, de lipsa de demnitate si de multe altele pe care el le neaga si trebuie sa il creada pe cuvant de varsator - la cele pe care nu le sterge cu guma.El vrea sa plece dar ea ii spune cum s-a gandit la el in toti acesti ani si il copleseste si el o trage la pieptul lui dar apoi demonul il transforma in placere si scenariul se termina la fel.Ea ii cere numarul de telefon si el ii spune ca il v-a da la urmatoarea intalnire.Trec 4 zile si nu suna deloc.Munca.Poate.
Voi ce credeti? Ce-ar trebui sa faca ea sa indrepte situatia daca el nu poate?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Apuca-te de proza, ai potential...
E reala acea povestioara?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Schimba-ti parfumul si deschide-ti un blog.

| TheSecondSoul a răspuns (pentru neutrino):

Vrei sa spui, parfumul lui happy

| Alcyon a răspuns:

Din toata povestea de mai sus nu reiese decat un singur lucru: ca tipul a avut chef de-o aventura si la revedere. Nu vrea o relatie cu fata, ci doar sex. Ea n-are ce situatie sa indrepte. In general, relatiile cu un oarecare viitor, nu incep pe bancheta din spate a masinii.

| grab a răspuns:

Frumoasa metoda de povestire, dar povestea e simplista.
ea nu prea are ce face, e indragostita dar nu primeste destula atentie, e cam la mana lui si a tabieturilor lui. apropos, are bmw?

| TheSecondSoul a răspuns (pentru grab):

No.Are Wolswaggen Sharon.

| TheSecondSoul a răspuns (pentru TheSecondSoul):

Daca am gresit, nu stiu exact cum se scrie.

| Pinocchio a răspuns:

Ea nu este alta decat una din lista lui, cine stie cate a avut si are. Nu cred ca exista sentimente din partea lui, e doar un mascul cand se duce la intalnire.

Întrebări similare