| Sara2 a întrebat:

Un coleg ma terorizeaza vrea sa ma bata, rade de mine cu alti m-a invitat la suc si vrea sa accept ca apoi sa rada de mine, rade cu altii de mine, daca nu accept ca sa ii fac joku ma ucide ce ma fac? nu vreau sa ma injosesc sunt disperata, vrea sa accept apoi el sa zica "ahaha..."etc rade cu altii de mine disper disper, mi-e teama rau

15 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

De ce nu ceri ajutorul parintilor tai sau al dirigintelui? Iar faptul ca te lasi manipulata de el si ti-e teama este in detrimentul tau, el vede ca te afecteaza si te considera o fiinta slaba, ceea ce il motiveaza sa continue sa te terorizeze. Incearca sa iei atitudine!

| Dizzydizz a răspuns:

Mi s a intamplat asa ca inteleg dopar ca la mine nu au ajuns asa departe lucrurile.
Vorbeste cu mama, tatal tau sa ia legatura cu parintii lui. Daca nu ignora-l stiu ca e greu dar asta trebuie sa faci
daca te bate denunta l la politie.Pare serioasa treaba.

| Sara2 explică:

Suntem destul de mari de ani eu am 23 si el 27

| Sara2 explică:

Nuuuuu nu fac misto

| paramore a răspuns:

Daca nu ai alta solutie denunta-l la politie pentru molestie, sper ca am scris corect.nu stiu daca in romania a aparut legea impotriva stalkingului, dar oricum ce iti face el e ceva grav, mai ales amenintari cu moartea, da' cine se crede?no talking

| emilia21 a răspuns:

Buna nu mai baga in seama glumele altora de aici.si in legatura cu acel baiat eu te sfatuiesc sa nu stai asa, vorbeste cu parintii tai si luati o masura, nu se poate sa continui asa, cine stie ce poti pati mai tarziu, ar fi bine ca tu si parintii tai sa vb cu diriginta ta, apoi direct la politie, trebuie sa afle si ei.si o sa te ajute, multa bafta si ai grija de tine. inca un sfat cand pleci de la scoala, sa nu pleci singura, roga o colega sa mearga cu tine, daca aveti acelasi sens de directie.

| kaya a răspuns:

Coleg de ce? ai 23 si el 27 atunci unde iti este coleg? daca nu faci misto ar trebui sa nu iti mai fie teama si sa mergi la politie soro ca nu esti carpa nimanui, daca nu faci asta nu ai de facut decat sa suferi, dar totusi daca vrei sa explici faza "Un coleg ma terorizeaza vrea sa ma bata, rade de mine"ori iti este coleg ori ce este aceasta persoana? In fine orice ar fi nu are drepturi aspura ta, dar tin sa cred ca este o gluma si postezi la misto sa vezi ce sfaturi primesti.

| TheLoveDoctor a răspuns:

Tu te ți de mistouri, n-o luați în serios. e plictisita săraca

| dulcica1 a răspuns:

Prostia omenirii! vorbeste serios cu el
daca ceva greutati in discutie. vorbeste cu parintii sau diriginta:

| Abcdadetrtf a răspuns:

Vorbesti cu el, daca recurge la violente sau alte probleme grave ii dai una si fugi la politie.Nu e o rusine sa ii spui mamei si tatalui tau asa ceva! Eu zic sa le spui deoarece in ziua de astazi nu se mai stie ce inseamna cuvantul RESPECT! Sfatul meu este sa le spui parintilor tai si sa te duci la politie! Iar treaba asta cu "colegul "poate sa insemne si coleg de serviciu sau de facultate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i asta dirigintei tale. Si nu accepta sa iesi cu el la suc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calmeazate! Spune-i clar in fata la toata lumea ca tu nu esti papusa nimanui! Ca daca tot se crede asa de gentelman sa nu te tot bata la cap sa iesi cu el la suc si sa te OBLIGE sa accepti! Daca vezi ca nu intelege si recurge la actiuni destul de violente poate doar verbal dar si corporal incearca sa vb cu dirigintele/directoarea scolii tale si mai ales cu parinti! Fata draga, eu te inteleg perfect caci eu am ajuns la politie cu astfel de baiat! tot timpu ma santeja am fost cu el rec` ca l-am iubit. dar iubirea s-a transf` in ura. iar el a recurs la gesturi de nedescris lovindu`ma.impingandu`ma in pereti! Si enervandu`ma atata de tare ca am ajuns sa-l bat si eu.recunosc! Am sunat protectia copilului! Iar acum se poarta ca un ingeras cu mine! Sau poate mai rau!happyFii tare. nu te arata timida nici proasta nimanui! Vin-o cu parinti! CAci crede-ma m-am mandrit dupa aia in scl ca au venit ai mei sa-mi faca dreptate, Caci are cine! Si nu ai de ce sa-ti fie rusine! Vei fii respectata iar cei ce nu te respecta.inghide`le gura.eu ii injur pe toti care`mi ies din cuv`,. nimeni nu comenteaza-n fata mea!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zai la profesor sau mamei sau tata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai un pumn in cap si se calmeaza el...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde esti si cinei ala?