| ingerash_8177 a întrebat:

Un coleg nou din clasa de la mine cu care ne trimitem mesaje (asa degeaba...il intrebam ce mai face, daca sia facut temele etc) o data mi-a spus ca se gandeste la mine; de atunci neam recunoscut sentimentele de dragoste unul fata de celalat.
Intrebarea mea este: de ce cand imi da mesaje spune ca ii este dor de mine, ca ma iubeste etc iar cand ne intalnim fata in fata nu face nimic! Oare este prea timid sau ce?
AJUTOOOOR!

Răspuns Câştigător
| Skillz_2743 a răspuns:

Nu e o dragoste asta. E ca şi o iubire intre colegii nimic mai mult. Voi, probabil, sunteţi micuţi.Nu ştiţi ce-i aceea o dragoste.Nu sunt sigură, de ce îţi dă mesaje dăstea, dar, dacă te place băiatul, nu ai nimic de pierdut! happyŞi da, e foarte timid, nu-l lua repede.Cu dragostea trebuie să ai răbdare!

Skillz

7 răspunsuri:
| crysty08 a răspuns:

Timidworried sarutallaughing

| ProjectJackpot a răspuns:

Orice ar fi, nu-l saruta sau atinge ca poate lesina si-l ai pe constinta.
@Skillz de ce nu pui o poza cu tine la avatar? adica e naspa sa ai poza une-i alte fete de pe net.

| ViViAnALaNa a răspuns:

Numai tu poti sti:
-1)Este cumva iubire la varsta frageda? Daca da... nu sunt foarte multe sanse sunt cam 40% sanse eu am patit-o in clasa a5-a daca esti mai mica sau la fel sau cu vreo o clasa sau doua mai mare nu incerca.
-2)Daca aveti o varsta...normala trebuie sa il intrebi "De ce nu ma saruti?" si poate va prinde curaj si o va face sau va spune ca ii e teama pentru ca ori ii e teama in fata altor copii ori ii e pur si simplu teama. Oricum zic sa il inviti in oras sau...

| ingerash_8177 explică:

Multumesc pentru raspunsurihappyhappy

| giulianaiulia a răspuns:

Poate este timid incearca tu sa fii aceea care il saruta ii spune ca il iubeste poate prinde putin curaj sau nu te iubeste si se joaca cu tine ai grija mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, asta numai tu o poti stii. Se simte si se vede de la sine, iti dai seama imediat despre ce este vorba. Iar in cazul tau, daca nu iti dai seama, inseamna ca ori aveti o varsta prea frageda, ori inca nu ati mai trecut prin lucruri asemanatoare happy

Tine minte, iti dai seama daca este iubire la propriu sau la figurat!hee hee

| bogdanel_2484 a răspuns:

Aici pot fi 2 cazuri:
1. cand el este timid
2. daca asa a auzit el pe la tv ca trebuie sa ii spui persoanei iubire si iti spune tie dar nu stie sa faca acele lucruri sau nu simte pentru tine ca sa le faca