Las-o balta! si gandeste-te ca relatie de amicitie intre baiat si fata tot timpul ajuta la ceva prost!
Tu chiar nu ar trebui sa faci nimic si oricum nu cred ca a fost vina ta, lasa lucrurile sa decurga in voia lor si ce o fi ramane de vazut...
O sa ii treaca la baiat, mai ales cand are roata de rezerva, adica pe tine/
Te placee ce nu tie clar, de aia s-a despartit de ea fara nici un resentiment. si de aia petrecea mult timp cu tine.
E decizia lui, e relatia lui. tu nu i-ai stricat relatia, el s-a despartit singur de ea.
Să vorbești cu fosta lui prietenă, aici nu e vina ta, e vina lui că nu a fost sincer cu ea și ea dacă nu a avut încredere în el e clar că mai era ceva ce scârțâia în relație.
Ai facut destule, eu zic ca ajunge deocamdata . confirmai fostei lui prietene ceea ce credea despre el si cupleaza-te cu el. Daca tot te-ai apucat de un ca cat acum si termina-l
Dar eu nu stiu daca vreau sa fiu cu el.(si nu cred ca el ma place atat de mult!)...in plus, conteaza si ce simte tipa aceea!
Cred ca ar trebui sa stai un timp deoparte sa vezi ce se intampla.adica: daca se vor impaca inapoi, poate a avut el ceva sau doar a avut impresia ca te place {nu a stiut ce vrea } sau daca te place cu adevarat si relatia care a avut-o inainte era chiar pe treminate TE VA CAUTA, sau poate asa e tipul si la randul tau vei avea aceeiasi soarta ..deci ramaii rezervata un timp ..parerea mea
Nu cred ca ai de ce saa te simti tu vinovata, erati prieteni doar atit...asa ai spus si tu, nu cred ca e nevoie sa vorbesti cu fata... aparasito pentru nu se simtea bine cu ea, nu te deranja prea tare