| Utilizatoare123 a întrebat:

Un fost amic m-a contactat, dorind sa ne reimprietenim si eu am refuzat pe motiv ca a gresit foarte mult fata de mine in trecut si ii repet ca nu doresc sa vorbim, dar el tot imi trimite cereri de prietenie sau cate un mesaj. De ce? Ce mai vrea?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Blocheaza-l peste tot daca nu mai vrei prietenie cu el.

| dullcat a răspuns:

Nu avem de unde sti, dar mentine-te ferma pe pozitie, tocmai ca sa nu regreti pe viitor, din nou.

| LordCristobal a răspuns:

Fostul tau amic te contacteaza insistent deoarece nu mai are la cine apela pentru ca nu mai are niciun prieten in jurul lui si tu esti singura persoana care in viziunea lui il poate ajuta.Probabil se afla intr-o situatie urata(probleme cu bani sau depresie)si cauta ajutor de la tine. Daca ti-a facut mult rau in trecut bine ar fi sa nu reiei legatura cu el.

| Utilizatoare123 explică (pentru LordCristobal):

Intr adevar, e intr o situatie cam urata, dar se poate descurca, are tot ce ii trebuie dpdv material. Poate vrea sprijin emotional.

| Miruna333 a răspuns:

Insista sa obtina ce isi doreste. Blocheaza-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Depinde foarte mult de la o situație la alta. Dacă dă zicem vrea doar să admită că a greșit și în sfârșit poate face asta, să își ceară scuze față de tine, să-i pară sincer rău, atunci poate merită să-l asculți sau nu dacă nu simți să faci asta, e perfect în regulă.