Il poti intreba oricand. Nu e nicio problema daca ii spui. Cum nu era nicio problema nici daca tu initiai discutia despre cafea.
Chestia este ca eu nu prea scriu prima unui barbat, mai alea daca inca nu am iesit sa ne vedem.Sunt mai mult de parere ca femeia trebuie sa fie invitata in oras daca barbatul respectiv vrea ceva serios cu ea.Deocamdata am tot vorbit, insa nu a stabilit inca nimic concret si au trecut 3 zile.Ar trebui sa renunt?
"Un fost coleg de liceu caruia i-a placut de mine(acum aproape 9 ani) mi-a scris pe insta"
"Chestia este ca eu nu prea scriu prima unui barbat"
Pai cum prima, cand tocmai ce ai spus ca el ti-a scris?! Sau tu vrei sa-ti scrie de fiecare data primul?! Nino, nino!
"Sunt mai mult de parere ca femeia trebuie sa fie invitata in oras daca barbatul respectiv vrea ceva serios cu ea."
Frate, nu v-ati mai vazut de ani de zile, iar tu ai pretentia "sa vrea ceva serios". Asta cu "serios" vine pe parcurs...sau nu.
"Ar trebui sa renunt?"
Daca te doare mana sa-i dai un mesaj, sau nu-ti permite mandria, renunta. Sigur se vor gasi una sau mai multe care sa puna problema altfel si sa-l combine.
Pai îi poți spune când ești disponibila și că ți-ar face plăcere să vă vedeți.
Daca el lasă loc de interpretări, e ok sa ii dai și tu un boost, lasă loc interpretărilor, fiindcă nu știe sigur daca și tu simți ceva sau nu.
In vremuri memorabile se mergea cu petitul. Ia-ti parintii si mergi la parintii lui si cere-l in casatorie.
Lasa-l pe el, dacă el a spus despre intalnire, tot el îți va spune și când. Nu grăbi nimic