Nu toate fetele sangereaza si au dureri atunci cand se dezvirgineaza. Exista sansa sa mai fi inca, desi nu cred. Prietenul tau chiar daca este de moda veche, nu are nici un drept sa te controleze. Eu inteleg ca pentru el este important sa fi virgina, dar intrebarea este : el mai e virgina? Daca tot vrea acest lucru de la tine, virginitatea, poate ca ar trebui sa se gandeasca inainte, mai bine... mult mai bine. Vorbeste cu el despre asta si vezi ce poti rezolva. Daca nu se rezolva, atunci desparte-te de el pentru ca nu merita efortul.
p.s. de ce nu te duci la un ginecolog?[femeie eventual] asa poti fi sigura daca mai esti sau nu virgina.
Sfatul meu este ca mai bine te desparti de el deoarece el vrea doar sa se laude ca a dezvirginat o fata ca vad ca din intrebarea ta nu prea mai am ce scoate si daca nu poate accepta ca tu sa nu mai fii virgina inseamna ca nu te iub cu adevarat si te vrea doar pentru a se mandri asa ca testeaza-l spunandu-i ca nu esti virgina si vezi cum reactioneaza.
Pai nu stiu dac mai esti virgina dara parerea mea este ca daca baiatu nu are incredere in tine nu te iubeste destul sau poate chiar deloc si nu este faptul cfa nu poate accepta ca nu mai esti virgina dar ca orice baiat vrea sa se mandreasca ca a dizvirginat o fta si se gandeste ca adica nu mai esti virgina ar trebui sa o faci si cu el ca pana la urma asta vrea nu? vrea sa fii a lui.zii ca preferi sa mergeti la ginecolog si vezi ce iti zice
Curiozitațibărbați întreabă: