anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un lubrifiant trebuie folosit doar 3 luni? Daca da atunci de ce expira peste 1-2 ani?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Și ce nu e clar? Dacă nu e deschis (nu ia contact cu aerul și / sau corpul vostru) ține cât e termenul de valabilitate. După prima folosire, începe să se deruleze termenul de expirare din noile condiții, adică maximum trei luni.

8 răspunsuri:
| CristianPreda a răspuns:

Pai,odata ce este folosit o data, produsul ia contact cu aerul, in timp ce daca sta sigilat, nu se intampla asta, de aceea expira peste 1-2 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Scrie clar pe el, a se folosi 3 luni DE LA DESCHIDERE. E valabil 1-2 ani daca nu il deschizi

| grab a răspuns:

O bere cand o cumperi ce scrie pe ea la garantie? ca tine 3 luni la cald, desfacuta?
nu.
asa si cu astea de uns. cand l-ai desfacut trebuie sa il cam consumi repejor.

| Crs_Robert_2000 a răspuns:

Nu stiu daca e adevarata chestia cu 3 luni, dar daca ar expira in cateva luni, si nu l-ar cumpara nimeni, ce s-ar face cu el?

| anonim_4396 explică (pentru Crs_Robert_2000):

Pai scrie pe el ca se foloseste 3 luni de la deschidere.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Pai asta e logic doar ca eu sunt mai curioasa si ma tot intrebam de ce doar 3 luni hmmmm

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi în paranteza din răspunsul meu de mai sus.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Ok,mersi.

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și ce nu e clar? Dacă nu e deschis (nu ia contact cu aerul și / sau corpul vostru) ține cât e termenul de valabilitate. După prima folosire, începe să se deruleze termenul de expirare din noile condiții, adică maximum trei luni.