anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un lucru care va lasa impresionati sunt virgin si uitati am 19 ani numai esecuri am avut in relatii si m-am saturat sa ma mai dau la fete am decis sa fiu burlac pe viata

Răspuns Câştigător
| elyssa20 a răspuns:

Bafta multa!

16 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Burlac?! E alegerea ta, dar mai vorbim dupa ce vei cunoaste persoana potrivita!winking

| Flav a răspuns:

Ihaaaa, cocalari cu pretentii.

| nobody_9468 a răspuns:

La ce user'name ai, cred si eu!
Trebuia sa-ti zici altfel, hotman, ma rog...nu vreau sa-ti dau ideilaughing.
Si ce daca esti virgin? Ramai asa pana al casatorie, e si asta o solutiewinking. Uneori ma intreb daca de la atata laba unii mai sunt virgini, am zis asta fara referire la tinehappy.

Bafta.

| Luori a răspuns:

Atunci mult succes, insa nu voi crede ca asta va fi rezultatul in cele din urmawinking

| madalicious a răspuns:

Deja te vad, cum alergi dupa o alta fata. laughing

| *Lyttle.me* a răspuns:

De ce sa ne lase impresionati? Ce crezi ca cei care si-o incep la 13 ani e perfect? Ee vezi tu, nu-i asa. Fiecare si-o incepe cand e pregatit (viata sexuala) si cu cine trebuie, iar altii prin alte procedee oh go on daca intelegi la ce ma refer. Nu trebuie sa te dai batut. Inseamna ca acele fete cu care ai fost nu te-au meritat, nu-ti stiu modu tau de a gandi dar eu asa zic. O sa iasa acea fata la iveala cand te astepti mai putin. Daca chiar tu esti acel baiat din poza nu cred ca ai tu ghinion in relatii. Scoate-ti partile bune si calitatile la ivealawinking.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Da-te la baieti!

| elamit a răspuns:

Da pana ce iti vor trece nervi, dupa care o vei lua de la capat

| madia a răspuns:

C'mon...ai doar 19 ani. Multi baieti sunt si situatia ta, nu stiu daca ai vazut virgin la 40 de ani, stiu ca este doar un film dar sa stii ca sunt barbati care ajung la 25, chiar 30 si sa fie virgini, din aceeasi cauza ca au avut esecuri.

| Zâmbărici a răspuns:

Si ce daca?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing se poate si mai raulaughing Ce te oftici atata ca esti virgin?
Daca vrei sa nu mai fi, contacteaza un salon de masaj si intereseaza-te de un "full options", daca asta te-ar face fericit.
Eu totusi, zic sa iubesti cu adevarat si acel moment va veni de la sine.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Burlac? De ce? Poate vei gasi ( de fapt nu probabil.normal) o dragoste adevarata. Nu trebuie sa fii burlac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tine-o tot asawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fim seriosi asta crezi ca e o povara?
Esti mai mic ca mine cu un an (fac 19 in noiembrie)
Orcum ce conteaza asta?
Mai auzeam unu "du-te la curve"
Pei ba gogule daca tu te-ai dus la curve'
Tre sa se duca si el? sau eu?
Sa fim seriosi -.-
Virginitatea nu e o povarawinking
E o povara pentru INAPTI si avortatihappy
Sa fim seriosi
Sa fii virgin nu e o BOALA
laughingEu sunt virgin si sunt al dracu de tupeist'
P. S Si eu nu voi fii burlac toata viatalaughing Eu doar am alte prioritati'
muzicaa, Pc`ul, Bauturalaughing Innotul si etchappy

| laur_y92 a răspuns:

Ba baiete.gresesti du-te pe la curve macar sa scapi de povara. o sa ai mai mult tupeu dupa aia

| gutjohny81 a răspuns:

Eu unul am 28, merg pe 29 si sunt asa, eu ce sa mai spun? sincer. nu am nici un interes sa mint.