Burlac?! E alegerea ta, dar mai vorbim dupa ce vei cunoaste persoana potrivita!
La ce user'name ai, cred si eu!
Trebuia sa-ti zici altfel, hotman, ma rog...nu vreau sa-ti dau idei.
Si ce daca esti virgin? Ramai asa pana al casatorie, e si asta o solutie. Uneori ma intreb daca de la atata laba unii mai sunt virgini, am zis asta fara referire la tine.
Bafta.
De ce sa ne lase impresionati? Ce crezi ca cei care si-o incep la 13 ani e perfect? Ee vezi tu, nu-i asa. Fiecare si-o incepe cand e pregatit (viata sexuala) si cu cine trebuie, iar altii prin alte procedee daca intelegi la ce ma refer. Nu trebuie sa te dai batut. Inseamna ca acele fete cu care ai fost nu te-au meritat, nu-ti stiu modu tau de a gandi dar eu asa zic. O sa iasa acea fata la iveala cand te astepti mai putin. Daca chiar tu esti acel baiat din poza nu cred ca ai tu ghinion in relatii. Scoate-ti partile bune si calitatile la iveala.
C'mon...ai doar 19 ani. Multi baieti sunt si situatia ta, nu stiu daca ai vazut virgin la 40 de ani, stiu ca este doar un film dar sa stii ca sunt barbati care ajung la 25, chiar 30 si sa fie virgini, din aceeasi cauza ca au avut esecuri.
Sa fim seriosi asta crezi ca e o povara?
Esti mai mic ca mine cu un an (fac 19 in noiembrie)
Orcum ce conteaza asta?
Mai auzeam unu "du-te la curve"
Pei ba gogule daca tu te-ai dus la curve'
Tre sa se duca si el? sau eu?
Sa fim seriosi -.-
Virginitatea nu e o povara
E o povara pentru INAPTI si avortati
Sa fim seriosi
Sa fii virgin nu e o BOALA
Eu sunt virgin si sunt al dracu de tupeist'
P. S Si eu nu voi fii burlac toata viata Eu doar am alte prioritati'
muzicaa, Pc`ul, Bautura Innotul si etc
Ba baiete.gresesti du-te pe la curve macar sa scapi de povara. o sa ai mai mult tupeu dupa aia
Eu unul am 28, merg pe 29 si sunt asa, eu ce sa mai spun? sincer. nu am nici un interes sa mint.