Stii cum se spune, optimistul e de fapt cea mai nefericita persoana existenta pe cand pesimistul e cea mai fericita ca explicatie doar gandeste-te la o situatie, orice fel de situatie ce necesita existenta unei finalizari
pe tot parcursul dezvoltarii solutiilor pentru rezolvarea situatiei cu pricina, optimistul o va vedea ca si rezolvata, chiar cu cele mai bune rezultate
... pe cand pesimistul exact opusul, va vedea rezolvarea ca pe o imposibilitatea, un dezastru total
finalul ofera 2 posibilitati, ori e pozitiv ori e negativ, in primul caz optimistul nu va avea o prea mare surpriza pentru ca de, el deja se astepta la asta iar pesimistul va fi in culmea extazului, pentru ca el chiar nu se astepta la o reusita
)
varianta a doua, un dezastru total in momentul respectiv pentru optimist va urma cu siguranta o perioada de depresie
el chiar nu se astepta la asa ceva
) dar pentru pesimist, va fi o treaba la ordinea zilei, nu vor exista repercursiuni
el pur si simplu va trece mai departe, oricum stia cum se va sfarsi
)
deci cam asta e cu optimistul si cu pesimistul nu stiu din ce categorie sunt eu, dar nici nu vreau sa stiu
)
@greenmile00,
Şi mie mi-a plăcut ideea ta. Mai mult m-a făcut să râd. În orice caz, nu ar trebui să ne lăsăm întristaţi de nimic, nici măcar de firele de păr albe. Nu degeaba s-au inventat produsele cosmetice care acoperă si aceste fire de păr. Ştiu că sufăr de cea mai mare "boală"numită optimism dar totuşi, optimism=sănătate şi pesimism=suferinţă. Ce alegi?
PS.Noapte bună şi ţie.
pa, pa.
Ahhh psihologia asta ne omoara... zambeste, maine cu siguranta va fi mai rau! cine stie ce rid mai descoperi in alea cinci minute in fata oglinzii ))... daca azi vezi doar un fir alb, zambeste! maine vor fi trei
)
vorbesc si eu aiurea pe aici... mi-a placut ideea, noapte buna
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
picolini întreabă: