| David_Vaduva_1998 a întrebat:

Un penis de 12 cm in stare de erectie poate satisface o femeie de 25 de anii? Ce-i Care cred ca e o intrebare stupida mai bine nu raspundeti

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, cu siguranta da. Insa trebuie sa stii ca dimensiunea penisului conteaza foarte putin si e mult mai importanta tehnica, grija si durata actului sexual.

55 răspunsuri:
| David_Vaduva_1998 explică:

Multumesc Pentru Toate raspunsurile O sa Tin cont De ele Din pacate Pot Da Doar O funda Dar va Multumesc Pentru raspunsurile serioase

| Violleta2022 a răspuns:

Micuta rau putulica baiatului.
Dar nah, ar putea satisface daca, baiatul ar fi priceput in a folosii imaginatia, limba, degetele sau alte jucarii sexuale.

| Yon1470 a răspuns (pentru ramon2473):

Dom-le,sunt fete de 18 ani, care isi baga sticle de coca cola la 2l in pasarica sau sunt largi cat butoiul si tu vrei sa-mi spui ca le poate satisface un penis de 12cm? Daca femeia in sine n-a avut multe experiente sexuale sau sa fi suferit vreo sarcina te-as fi crezut.Eu am spus ca nu toti suntem compatibili din punct de vedere sexual si ca un penis de 12 cm nu poate satisface orice femeie.Chiar daca vrei sa crezi sau nu, conteaza si marimea penisului, dar si grosimea.

Si tot ca sa continui, o sa dau un copy paste sa vada tot chiorul ce inseamna un penis de 12 cm pentru ANUMITE femei! Am 35 ani si penisul meu masoara doar 12cm in erectie.Majoritatea fete lor cu care am avut o relatie au exclamat"vai ce mic il ai". Sint f dezamagit din aceasta cauza.Cine imi poate da un sfat pentru marirea penisului(daca se poate un medic de specialitate).Am exersat si ex de mulgere aprox 2 luni si nu am cistigat nimic in erectie doar 1cm in stare flasca.Am fost si casatorit si sotia ma intreba mai mereu de ce penisul meu e asa mic ca in filme barbati sunt f dotati.Va rog dati-mi un sfat.vamultumesc f mult. Armados, ma faci sa rad si nu de penisul tau ci de conceptul pe care il ai.Cineva ti-a zis foarte bine aici ca marimea ta se poate potrivi de minune pentru anumite femei si ca sunt destule in situatia asta.Nu de mult am avut o amanta care ma lua peste picior afirmand ca penisul meu este mic.In erectie atinge putin sub 21 de cm.Toate care aveau probleme si obsesii ca au vaginul larg imi spuneau mie ca am penisul miclaughing) cauta si vei gasi femeia ideala pentru penisul tau, te sfatuiesc sa nu te operezi. Era logic si lesne de inteles ca un penis de 12 cm nu poate satisface orice femeie, dragilor!

Răspuns utilizator avertizat

Trebuie sa fii inconstient sa crezi ca ne potrivim din punct de vedere sexual cu orice femeie si ca nu exista femei LARGI, pe care nu le pot satisface un penis de peste 16 cm, dar 12.Fiecare cu parerea lui.Eu am avut ceva experiente sexuale cu destule femei, ca tot omul, chiar si in grup si cei cu masuri mici dau in gol fratior! Adica, daca ei nu simt nimic, banuiesc ca nici ele nu simt. Poti sa exciti frate o femeie si sa ai TEHNICA, dar conteaza si dotarile! Du-te cu un penis de 12 cm la o femeie care a suferit o nastere sau doua si baga-i 12 cm, sunt convins ca o vei da pe spate!

| Emilian65 a răspuns:

Da.

| adrianpetrican a răspuns:

Deci daca penisul e bun toate sunt bune!

| YOSIF30 a răspuns (pentru Yon1470):

Nu absolutizez dar eu sunt convins ca orice femeie se poate multumi si cu un penis de 12cm. Iar cand spun "orice femeie" le am in vedere pe cele traditionale, ca nu gasesc un termen mai potrivit; nu vorbesc de cele ce fac fisting sau dubla penetrare in vagin s-a.m.d pentru ca nu am experimentat si nu cunosc parerea lor.

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu mai vorbi prostii media României este exact de 12 conform studiilor deci ai avut destui cu 12 cm si te-au satisfăcut nu mai face mistouri pe aici ca stii cum e cu 12 ca de aia e media romaniei ai avut barbati destui cu 12

| Violleta2022 a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Nu am avut nevoie de "multi" ca sa ma satisfaca, fiindca am un barbat, care are un penis adevarat. Norocul meu ca nu-i roman la origini

Bravo tie dar ai avut cu siguranta si roman macar odata in viata care o avea de 12 13 si te a satisfăcut si ala ca vaginu tau nu are 20 cm ca sa zici ca nu e suficient de 12 cm

Total gersit. Ti-am explicat ca nu am avut nici un roman...ce nu intelegi?

Te-ai născut in Romania si nu ai avut niciodata iubit roman imi e greu sa cred oricum https://www.integration.ro/......membrului/ Arunca un ochi aici vaginu femei este intre 7-14 cm lungime deci un penis de 12 este potrivit pentru 90% din femeile românce de aia și stau cu barbatii Români pentru ca se simt satisfăcute deci și dacă ai încerca sa ai o partida de sex cu unu cu penis de 12 sau 13 cm te va satisface pentru ca vaginu femei este intre 7-14 cm si imi e greu sa cred ca vaginu tau este mai mare de 14 ca sunt cazuri foarte rare, 90% din femeile din Romania sunt satisfcaute de marimea medie de 12 13 cm a romanului, oricum si gagicatu ala chiar daca o are mai mare nu inseamna ca unu de 12 sau 13 nu te-ar safisface pentru ca ti am zis cat e vaginul unei femei

Baiete, ce-i greu sa intelegi ca sunt oameni pe lumea asta care nu au avut partneri de sex inainte de casatorie, si ca au doar 1 singur partner pe viata?
cand ai tot ce-ti trebuei acasa, nu ai de ce umbla prin amanti.
Curvaraseala si amantalacul nu au fost niciodata pentru mine.
In ce priveste masura vaginului femeii, ia de citeste, ca esti tare depasit de vreme, este flexibil si se poate marii pana la 20cm.
In ce privete cum sunt satisfacute femeile din Romania, cu 12-13 cm, statisticile spun altceva, ca isi accepta soarta de a avea un barbat cu un cuc mic in pantaloni, dar in secret isi fac un amant cu un penis adevarat, sau divorteaza dupa ani de nesatisfactie sexuala. ori isi accepta soarta si nu le mai pasa, ori daca au un barbat destept care vrea sa le satisfaca, atunci pune mana si invata tehnici ajutatoare de a produce orgasme vaginale femeii.
Tu esti inca micut si ai multe lacune in educatia generala ca sa intelegi ce se intampla intre o femeie si un barbat, ce inseamna satisfactia sexuala samd.
Cand un penis mic care mai este si subtire, ala nu are cum produce un orgasm vaginal femeii, pentru ca anatomic nu poate atinge centri nervosi ai vaginului si nu-i poate excita.

Stai liniștita 12 13 in primul rand nu e mic in mare majoritate a tarilor penisu e de 13 deci ce e sub 12 este considerat mic cele de 12 13 sunt normale si pot fi barbati cu 12 13 si mai groase decat alti cu 18 cm, oricum eu am gagica din Zambia din africa care e la universitate la noi in București e mult mai satisfacuta de penisu meu de 13.7 si gros decat de un african de o are de 17 18 20 pentru ca alea mari dor cele mari le dor pe femei in special pe ea ca a avut pe unu cu 19 si nu mai putea de durere, eu am 13.7 penis si mai gros decat alții cu 18 19, si femeia e satisfacuta

Ma faci sa rad... ce l-ai masurat cu sublerul sa stii ca are 13.7?
Ce ti-a povestit ea cu durerea provocata de un penis mare, a fost doar pentru urechile tale, ca a te faca sa te simti tu bine, nu pentru ca ar fi adevarat.
Marea majoritate a femeilor mint cand au sex, ca au avut orgasm, tocmai pentru a nu face barbatul sa se simta prost. La multe nici nu conteaza fiind o "datorie" sau pru si simplu nici nu au habar ce ar trebui sa simta. Isi daus eama dupa multi ani, ca ceva nu-i in regula si atunci ori isi cauta un amant ori divorteaza, ori se resemneaza si ajung in depresii masive.

Vorbestii prostii dacă nu se simtea bine nu statea cu mine se aude și la vecini când geme, se simte bine și alea mari chiar dor multe femei zic asta iti si dovedesc, nu mai fii geloasa ca nu contează mărimea ci tehnica eu la 13.7 o am mai groasa decat multi cu 18, imi dau seama după cum geme cum se simte e satisfăcută

Asta trebuie sa intelegi tu ca nu contează marimea pentru fiecare femeie depinde de structura vaginului si mai multe chestii unu cu 18 cm de e agresiv la pat o face pe femeie sa o doara, iti arat daca vrei multe femei care au zis asta mai bine una de 12 13 cu tehnica

Cum ai zis si tu marea majoritate a femeilor mint, deci nu toate mint si eu îmi cunosc femeia unele femei chiar prefera o marime normala de 12 13 cu tehnica decat una de 18 20 care sa le doara

12-13 cm nu-i "normala", este mica!
Preferabil una medie la 15-16cm
Cat despre motivul pentru care sta cu tine, nu cred ca-i sexul, poate te iubeste, poate are alt interes, dara sta numai ea stie.
cat despre gemetele pe care el aud vecinii, sunt false! Nici o femeie cu bun simt nu ar exagera atata, urland sa auda vecinii, decat daca nu vreasa impresioneze masculul, din cu totul alte motive.

Este normala cauta average world penis si o sa ai o mare surpriza ca e de 13 deci 13 e normala, in al 2 lea rand preferabil pentru alte femei nu pentru femeia mea sau altele care sunt ok cu 13 in loc de alea mari de dor

Bine ca aud vecini e o vorba, nu stiu daca chiar aud m-am referit de fapt ca l a mine se aude tare nu stiu cum se aude la vecini pana acu nu mi-a zis nimeni?