| Cristina788 a întrebat:

Un prieten de-al meu care are iubită vorbeste cu mine pe Facebook, acum 3 săptămâni i-am scris comentarii la poze si i-am spus ca e drăguț, mi-a multumit si el. Acum după 3 săptămâni a șters toate comentariile de la mine, dar pozele lui sunt tot pe Facebook. oare prietena lui i-a cerut asta? timp de 3 săptămâni nu a șters nimic si acum ce l-a apucat? Sunt dezamăgită

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Dar serios, tu ce treaba ai sa faci ochi dulci unui tip care e intr-o relatie?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Denysse94 exagerezi, pur simplu ti a exprimat parerea despre un baiat

| Freya1 a răspuns:

Sincer si eu l-as fi pus sa le stearga.Din cate am vazut din intrebarea anterioara a ta tu cred ca esti cam geloasa iti placea baiatul si acum tie ciuda ca e cu cineva.De ce nu ii spui pur si simplu

| sofisis a răspuns:

Probabil abia acum a vazut fata. laughing)

| Necunoscut112 a răspuns:

Disperată femeie. Dacă aşa eşti şi în realitate, ar trebui să consulţi un psihiatru. Eşti groaznică. Nu te va plăcea nimeni, niciodată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se numeste o fata care-i scrie unui baiat cu prietena ca e dragut? (cocota).

| kandaraki a răspuns:

Logic, l-a pus prietena sa o faca.
nu-i scrii asa ceva unui baiat care are iubita, cred ca nici tie nu ti-ar placea sa ii scrie iubitului tau asa gen de comentarii

| sweetangels a răspuns:

Ai mai scris si ai pus cam aceeasi intrebare. Din cate vad iti cam place sa iti bagi piciorul in relatia altora. Sper sa patesti la fel sa vezi si tu cum arata un om de ca.cat care face asta!