Se bucura de prezenta baietilor pentru ca nu poate vorbi cu fetele. Fetele sunt ceva interzis pentru el si nu le poate vorbi, e timid. De asta e bucuros de prezenta baietilor pentru ca ei il asculta si poate fi sincer cu ei si vorbi multe. Nu e homosexual. Ar trebui sa incerce sa vorbeasca mai mult cu fetele. Stiu ca e teama aia de esec dar numai asa inveti. Eventual sa incerce mai intai cu fete mai dragute care nu au figuri pe ele. Asta il poate ajuta mult. Vorbind cu mai multe fete va incepe sa inteleaga ca nu are de ce sa se teama. Ii plac fetele. Doar ca se teme de esec si nu indrazneste suficient sa le cunoasca.
Inca nu si-a definit identitatea sexuala! (de gen!). Poate avea acele sentimente ok, dar pana la gay, mai e ceva distanta!
Mai bine sa invete deocamdata, si sa citeasca mult, si divers!
Odata cu maturizarea, spre 16 >> 18 >> 20 de ani, se va putea lamuri ce e cu el!
Sa incerce pana atunci Petting-ul, dar cu atentie, igiena, si pasi mici si tandri!
In cel mai rau caz, sa mearga la un cabinet psihologic, ori la scoala, ori la Inspectoratul scolar, sau unde au centrul psihopedagogic!
Bai acum sa iti zic sincer eu am 13 ani si mi se pare cam ciudat din punct de vedere ca un copil de 12 ani sa vada un baiat si bun sa simta ca il iubeste.
Uite ce iti zic eu sunt tot baiat si stau extrem de mult cu fetele
Toti baietii ma cred gay dar nu e asa imi place sa stau cu fetele pentru ca eu am fost crescut de femei si le inteleg ft bine tu ai putea sa ii zici mai ixulescule zic si eu asa eu cred ca problema nu e ca tu ai fii gay ci ca nu stii cum sa relationezi cu o fata incearca sa faci ceva incat sa poti sa iti faci curaj si sa intri in vorba cu ele poate ai si un sentiment de siguranta cand vezi un baiat ori ceva de genu unii copiii de categoria 9-12 au o deficienta stare da a vrea sa fie protejati poate asta are el uite sa iti dau grupele de varste
2-4 ani povestea sexului ca sa zic asa (copiii mici)
5-8 ani minunatia lumii sexuale (copiii marisori)
9-12 dezgustatii de sex(nici prea mari da nici prea mici)
13-18 cei care nu stiu ca nu stiu(Adolescentii)