| Dianna_8523 a întrebat:

Un prieten foarte bun(fiind baiatul care imi place) de la o vreme este cam suparat... se comporta cam indiferent(cu mine nu chiar, dar asa si cu prietenii lui) se plimba singur prin toata scoala, il vad ca sta si se uita asa intr-o singura directie nedumerit... nu stiu ce sa aiba, as vrea sa-l mai inveselesc putinhappy de obicei cand vorbim zambeste si parca se mai schimba un pic, dar dupa e la fel. Chiar as vrea sa-l ajuthappy Aveti idei?

9 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Probabil este ceva mai distinct de persoanele cu care a interactionat. Prin urmare vrea sa stea marginalizat. Omul duce lipsa de socializare, incearca sa intri in discutie cu el, invita-l si pe el in locurile frecventate de tine. Vreodata o sa-ti multumeasca pentru aceste gesturi menite sa-l scoata din lumea lui sumbra, in conceptia mea.

| Aηηy a răspuns:

Baiatul e indragostit happy parerea mea si e posibil sa ii placa de tine daca zici ca reactioneaza frumos atunci cand vorbesti cu el happy. Idei fiti impreuna si va fi baitul de dinainte si tu fata fericita tongue

| HBK a răspuns:

In niciun caz nu poti inveseli persoanele triste cu chestii de-astea, astea sunt superficiale. Dupa opinia mea, persoanele triste pot fi "inveselite" lasandu-le in treaba lor. Cu timpul, baiatul isi va da seama ca nu se merita sa fie asa si va dori o schimbare.Atunci,cu siguranta va apela si la tine.

| VodkaCoca a răspuns:

Daca zici ca e un prieten foarte bun eu spun sa vorbesti cu el, si eu cu prietenul meu cel mai bun imi dau seama imediat daca are ceva, imi spune tot stiu viata lui de la a-z si el pe a mea la fel, daca e prieten bun trebuie sa fie si cumunicare. happy

| Anemona a răspuns:

Hey:*uite ce e de facut...lui e clar ca ii place o fdata care nu ii da atentie.am mai intalnit colegi asa. poate fata aceea esti chiar tuuhappyincearca sa vorbesti cu el sa il intrebi de ce e suparat"happy

| yellowalien a răspuns:

Vorbeste cu el. e posibil sa aiba o problema care nu prea-i da pace. Daca tot spui ca sunteti prieteni f buni probabil ti se va confesa. Bine, acum depinde si de temperamentul lui, caci daca e o fire mai inchisa va fi destul de greu sa scoti ceva de la el.

| mocatofa a răspuns:

Oferai sex o ora la viteza ca Fernado " > se stie >> si daca nu functioneaza eu nu mai postez nimic niciodata pe forumu asta.

| anamariaiuliana a răspuns:

Daca cu tine nu e asa poate sa indrogastit da tine laughing
glumeam

deci vorbeste cu el si intreaba-l ce are
pote iti spune si o sa incerici sa-l ajuti

bafta! kiss:*kiss

| sbk a răspuns:

Intra in vorba cu el