anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un prieten ieri dimineață și-a dat drumul in iubita lui aseară și m-a întrebat cum poate sa evite sarcina, ce poate să facă?
Mulțumesc anticipat

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ca si cum ai da foc unei capite de fan, si apoi ai intreba cum se previne un incendiu.
Spune-i sa pregateasca bani de analize, internari, cununie civila, chirie, scutece, lapte, patut, botez, etc.

| Marius22222222222 a răspuns:

Deci să înțelegem și noi.și-a dat drumul ieri dimineață sau seara?))

| iulia0514 a răspuns:

Nimic! Doar sa spere ca nu a rămas însărcinată! Pe viitor sa folosească prezervativ dacă nu vrea să schimbe scutecehappy

| ANONIMU3O02 a răspuns (pentru iulia0514):

Mulțumesc de întrebare m ai ajutat, dar e foarte disperat.și nu știu cum să îl ajut

| iulia0514 a răspuns (pentru ANONIMU3O02):

Nu ai ce face câți ani au?

| ANONIMU3O02 a răspuns (pentru iulia0514):

Eu am 13 ani

| iulia0514 a răspuns (pentru ANONIMU3O02):

Dacă au aceeași vârsta cu tine e cam grav

| Robert2526 a răspuns:

Si-a dat drumul ieri dimineata si aseara a ajuns in iubita lui?laughing

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Robert2526):

Asta ziceam și eu.probabil era trafic și a durat mult până a ajunslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un"prieten" laughing adică tu, care prieten ti ar dezvaluii tie lucrurile intime dintre el si prietena lui, numai minca c@cat

| Darius50boss a răspuns:

Să spere să nu nască

| dariaflorina a răspuns:

Urgent pastila de a doua zi! Este eficienta, dar sa nu treacă mai mult de 72 de ore. Indicat este in primele 24 de ore, are șanse maxime sa nu rămână gravidă daca le ia în 24 de ore, părerea mea. Se ia de la farmacie.

| iulia0514 a răspuns (pentru dariaflorina):

Citește prospectul nu are efect
100% după 24 de ore și în plus mai sunt și efectele adverse!

| dariaflorina a răspuns (pentru iulia0514):

Sincer nu am citit prospectul, nu folosesc asa ceva dar daca tu așa știi...nu știu ce efecte mai are acum. Eu știu asta după internet dar probabil sunt informații false

| iulia0514 a răspuns (pentru dariaflorina):

Sa nici nu iei niciodată! Nu toate informațiile de pe internet sunt false dar unele sunt într-adevăr eronate!