La problema ta exista o solutie: iti pui centura de castitate si "uiti" cheita acasa. Nu cred ca o sa cheme lacatusul doar pentru o partida de sex. :\
Serios, daca sunteti doar voi doi, este foarte riscant. Daca spui ca nu te gandesti la sex, atunci te gandesti la sex. Daca zici ca nu faci, atunci inseamna ca nu faci in momentul de fata, dar impulsul nu stii unde te poate duce.
Nu-i rau sa faci sex, este rau sa faci fiind nepregatita si uitand si neasumandu-ti riscurile.
P.S. Am vrut sa continui seria cu "ii rau/nu-i rau". Nu-i rau sa faci sex si sa ramai din accident insarcinata (mda, totusi nu chiar la varsta ta) stiind ce sa faci in aceasta eventualitate, sa cresti copilul impreuna cu parintii si eventual si cu baiatul (i)responsabil. Ii rau sa nu-ti asumi atare risc si sa ramai insarcinata, din disparere de cauza (ca sa nu afle parintii, ca se face gaura in cer) sa faci avort, nemaicautand alte cai de rezolvare a problemei, cum ar fi cea de care am spus, sau eventual gasirea unei familii (bogate) (din USA/Germania/UK/etc) care sa infieze pachetelul ala problematic.
Am mers prea departe, nu-i asa? Inca nici nu te-ai culcat cu ala...
Buna
Cred ca ti-ai raspuns singurica.
"Insa mi e frica ca poate minte si se intampla altele."
ASA CA, STAI FRUMOS SI LINISTITA ACASA CA ESTE MULT MAI INDICAT.
Tu chiar te duci acasa la toti cei care iti fac invitatie? mai ales ca nu ii cunosti destul de bine?
Eu zic sa te mai gandesti.
O zi buna
Nu, e primul care ma invita la el acasa plus ca imi place de el, sau imi placea.
Pai daca nu vrei sa patesti ceva, atunci nu te duci
Dar DACA VREI..VEI GASI CU SIGURANTA.
Ti-ai inceput viata sexuala?
Nup
Atunci stai linistita si lasa-l sa viseze
Mereu sper ca intrebarile de genul sunt puse la vrajeala si ca nu exista fete atat de fraiere. Apoi dau peste intrebari legate de prezervative rupte sau de inexistenta lor si realizez ca unele fete chiar nu gandesc.
Revenind la ce intrebare. E simplu, nu te duci. E foarte clar ce are in cap.
Asa rad cu lacrimi cand vad cum baietii va manipuleaza ca pe niste marionete ))) " vrea doar sa ne uitam la film si sa ma tina in brate" dada sigur ) filmele se pot vedea si la cinema si ai si caldura acolo. zici ca ti frica dar parca totusi suna tentant nu? niic nu stiu de ce ai mai pus intrebare, eu bag mana in foc ca deja i-ai spus ca mergi si foarte bine faci, e bine sa te distrezi, dar invata sa fi sincera si nu ipocrita
La varsta mea(24) cand cineva te cheama la un film apai stii clar daca te duci, ce te asteapta.Tu esti prea mica, dar el? Cati ani are? Daca este trecut de 20. vizionare placuta
Pai incearca sa te abtii si tu sa nu fii luata de val. Daca nu vei fii nu are cum sa te oblige. Oricum tu il cunosti mult mai bine ar trebui sa stii daca minte. Daca e baiat de treaba nu minte.
Apa sincer daca merge si se abtine si sta incordata mai bine nu se duce
Foarte bine ca te gandesti la ce se va intampla cu tine daca mergi acasa la el. Pastreza-ti virginitatea pentru baiatul pe care-l vei iubi cu adevarat.
Un prieten? Ce prieten? Dacă îl cunoști, care ar fi problema dacă vrei să te duci?
Nu te poți controla? Glumești, nu? Dacă nu vrei sex nu faci și gata. Poate o să te surprindă și-o să vă uitați doar la un film. Dar slabe șanse. Oricum, ar fi un mod perfet de a-l testa.
Asta evident, dacă vă cunoașteți bine. Dacă l-ai văzut de 2 ori stai acasă.
Pai doar nu era sa zica ''Vino la mine sa facem sex'' si daca va uitati la un film e clar . Bafta!
Sa nu te duci! Ai dreptate sa iti fie teama. Sunt baieti care stiu cum sa apuce fetele astfel incat sa le zapaceasca si sa le faca sa vrea. Stiu ce spun, am practicat si eu sportul asta.
Cand eram student, textul era: "dezbraca-te ca nu-ti fac nimic!"
Cu siguranta nu o sa va uitati la film ci mai degraba, o sa se uite filmul la voi. Daca vrei sex du-te, dar sa ai protectia la tine ca e mai important sa ai tu grija de tine. Tu ai zis ca iti e frica. Atunci nu te duce. O sa fiti singuri si cu siguranta o sa te dea peste cap sa te faca sa doresti. Totul tine de tine dar eu zic sa stai linistita si sa-l lasi in pace. Nu de alta, dar, daca pe urma te atasezi de el si pe el nu-l intereseaza. Bun. Cine o sa sufere? Cu siguranta tu. Spor.
Buna! Evident veti face sex, peste 70% sanse, din punctul meu de vedere. Si cunosc atatea cazuri care cica s.au uitat la film...
Eu zic totusi sa- i dai o sansa. daca vvrea sa te violeze atunci baga-i mana fara mila in ochi, ca sa nu, mai vada, si tu fugi repese acasa si il reclami la politie.totusi nu cred ca o sa te, violeze sau ceva de genul poate chiar vrea sa petreceti ceva timp imprruna.
De ce nu te duci cu el la un film? de ce la el acasa? stai in banca ta.e clar ce vrea tipul sex, la 19 ani ai lui crezi ca ii arde de vazut filme? de facut poate
Mă dar sincer, dacă tu ești conștientă de răspunsul la întrebarea, pentru ce mai întrebi? Normal ca vrea să se culce cu tine este ceva evident, mai rău este că pe deasupra te mai ia și de fraieră si te minte ca pe copii ăia mici. Deschide doamne iartă-mă ca ai și tu o vârstă. Nu mai fi așa naivă. O zic spre binele tău, pentru că dacă nu i să ajungi rău. Gândește-te bine dacă vrei să ajungi o târfă, atunci continuă așa, dacă vrei sa ajungi o fată calumea deschide bine ochi si gândește bine înainte de a face o prostie, mai ales cand știi ca este o prostie. Succes și ai grijă de tine.
''Nu-l cunosc de mult timp''
E clar, cel putin pentru mine!
Tine minte atat: baietii sunt cei mai buni la cuvinte frumoase pentru a obtine sex!
Asteapta varsta necesara si o relatie stabila pentru a face pasul asta.
Http://www.tpu.ro/......facem-sex/ nu stiu de ce dar parca ceva se leaga... -_- =]]