anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un prieten m-a rugat să îi pun această întrebare : Bună! Vă rog vitiţi e o poveste şi de dragoste şi de sex. Deci am 15 ani şi am întâlnit o fată la liceu care toată lumea (aproape) îi spunea curvă :-s
Eu m-am înţeles foarte bine cu ea chiar am devenit prieteni buni, apoi mai buni love struck Nu este profitoare, nici mahalagioaică sau "curva", pitipoanca. Într-o zi am rugat-o să facă sex cu mine, a zis că îi e frică, dar totuşi a făcut. Totul a fost bine >8- love struck Era virgină.
Mi-a spus pe mess că s-a simţit foarte bine, dar după aceea zi parcă mă evită total cryingsad. Când intru în clasă ea nici nu vrea să ă vadă, nu mai vorbeşte cu mine, nu mă mai bagă în semă, parcă ar fi speriată de ceva. thinking
Chiar nu ştiu cu ce am supărat-o, nu am înşelat-o niciodată nici nu am de gând, doar la ea îmi stă mintea ţin foarte mult la ea vă rog ceva sfaturi.

6 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Eu cred ca tu ai crezut ca poate doar vrei sa te culci cu ia. pentru ca toti ai ziceau curva. sau poate ca a vrut sa scape de virginitate. incearca sa vorbesti cu ia. asteapta cand iese de la scoala si vorbeste cu ia. succes

| Roxiuttzaaa a răspuns (pentru inger02):

De ce scrii ''ia'' în loc de ''ea''?

| LaraClarice a răspuns (pentru Roxiuttzaaa):

Ca sa te miri tu!

| ghiCIne a răspuns:

Poi daca ti s-a daruit numai tie, inseamna ca ceilalti au judecat-o gresit. Poate e putin speriata sau se simte rusinata dupa tot ce s-a petrecut intre voi. Probabil se intreaba ce parere ti-ai facut despre ea si de aceea se inchide in sine. Sau poate nu vrea o relatie serioasa. Incearca ca discuti cu ea.

| kaylla a răspuns:

Dragul meu, discuta cu ea si explica-i ca sentimentele tale pentru ea sunt sincere si curate. Zii ca iti doresti o relatie serioasa cu ea si ca nu a fost doar o aventura. Sunt sigura ca daca ii zici exact ceea ce simti se va intoarce la tine! Mult succes!

| Gdeni a răspuns:

Poate se gandeste ca o sa spui la toata lumea ca s-a culcat cu tine desi ea era virgina...si poate nu ii mai trebuie inca o problema (rusine) din asta in carca